Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τετριμίδας: ΄Επρεπε να μπει και το όνομα των Καμένων!

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Αν οι δημοτικοί σύμβουλοι ακλουθούσαν την πρόταση μου να μετονομάσουμε τον Δήμο σε Δήμο Θερμοπυλών έστω και αν οι Θερμοπύλες ανήκουν στη Λαμία θα είχαμε αρκετές πιθανότητες να το επιτύχουμε γιατί το συμβούλιο τοπωνυμιών μας ζήτησε απόφαση δημοτικού συμβουλίου για να εξετάσει το αίτημα μας δήλωσε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο δήμαρχος Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας.
Πάντως χαρακτήρισε άδικο να μην περιλαμβάνεται και το όνομα της έδρας στον τίτλο του Δήμου αλλά το δικαιολόγησε ότι δεν είναι ευχάριστο να έχει ονομασία με πέντε συνθετικά. Αν υπάρξει προσφυγή είπε κατά της απόφασης και ακυρωθεί τότε δεν έχουμε αντίρρηση να το επαναφέρουμε είπε ο κ. Τετριμίδας.
Όσον αφορά στην φανερή ψηφοφορία ο Δήμαρχος δήλωσε ότι δεν προβλέπεται μυστική ψηφοφορία και ορθώς έπραξε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Από ......  lamiafm1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ` αρχάς από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας πρότεινε να προστεθεί και το όνομα των Καμένων Βούρλων.

Δυο ερωτήματα θα περίμενε κάποιος δημότης να ρωτήσει ο κ. Έλληνας τον κ. Δήμαρχο για το θέμα της αλλαγής του ονόματος του Δήμου που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρώτο ερώτημα πως ισχυρίζεται ο κ. Δήμαρχος ότι πάρθηκε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς απόλυτη πλειοψηφία επί των παρόντων 22 δημοτικών συμβούλων, παίρνοντας η πρώτη πρόταση 9 ψήφους , ενώ για να υπάρξει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου χρειάζονται 12 ψήφοι ?????

Δεύτερο ερώτημα τι λέει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μώλου –Αγ. Κωνσταντίνου για την λήψη αποφάσεων όταν περισσότερες προτάσεις των 3 τίθενται προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν δεν γνώριζε ο κ. Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τι λέει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανίκανοι για αυτή την θέση και πρέπει από μόνη τους να σηκωθούν να πάνε σπίτια τους.

Αν πάλι γνώριζαν τι λέει ο Κανονισμός Λειτουργίας και δεν τον εφάρμοσαν ,

τότε υπάρχει σκοπιμότητα και πρέπει να παραπεμφθούν αυτοί οι κύριοι για παράβαση καθήκοντος !!!!!!!