Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τι γίνεται με το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων ??? Θα κλείσει και πότε !!!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη  στο  Blog  από  αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη
Ότι συμβαίνει σήμερα στον νομό μας με τα κέντρα υγείας δεν αποτελούν μία ιδιοτροπία του διοικητή του Νοσοκομείου κου Κουτσοπίνη, ούτε πρόβλημα του Οργανισμού του Νοσοκομείου (που έτσι κι΄αλλιώς είναι δυσλειτουργικός), όπως αφήνει εντέχνως να διαρρέει ο κος Σταϊκούρας.

Οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολιτική που ασκεί ο κος Σταϊκούρας και το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία, ο πολιτικός του προϊστάμενος κος Στουρνάρας, όπως και η ΔΗΜΑΡ του κου Κουτσοπίνη.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι λείπουν 28.000 νοσηλευτές και γιατροί από το ΕΣΥ, κατ’ εφαρμογή του 3ουμνημονίου, στην κατάργηση 11.000 κλινών που υλοποιεί η κυβέρνηση για να δώσει χώρο στην ιδιωτική περίθαλψη (π.χ. το πρόσφατο ενδιαφέρον Gatenio για την αγορά της Πολυκλινικής Λαμίας), στην απόλυση του προσωπικού που έχει προσληφθεί με 5μηνες συμβάσεις μέσω ΜΚΟ, στις συμβάσεις με εργολάβους για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, εστίασης και φύλαξης στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Τα Κέντρα Υγείας είναι υποστελεχωμένα και υπολειτουργούν, όπως το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων που επιπλέον δεν έχει άδεια λειτουργίας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου απείλησε το δήμαρχο ότι θα εφαρμόσει το νόμο και θα το κλείσει.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου μιλάει για «ρεαλιστική» αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας του νομού, κατάργηση δηλ. των Κέντρων Υγείας.
Μπορεί ο δήμαρχος μας να μας πει πόσες αποφάσεις έχει πάρει για το Κέντρο Υγείας; Καμία.Όπως και καμία συζήτηση και απόφαση δεν έχουν προκαλέσει οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Τι μέτρα προτίθεται να πάρει το δημοτικό συμβούλιο για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας;
Ή απλώς θέλουν να ρίξουν μερικές τουφεκιές στον αέρα,για τα μάτια του κόσμου και τελικά να αποδεχθούν το κλείσιμό του;

Γιάννης Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα

Αυτοκινητιστής


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο του Κέντρου Υγείας του κ. Γιαννόπουλου ο οποίος πήγε και έκανε παράνομα το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων δίπλα στο Ρέμα Βοάγριο και τα μαντριά χωρίς άδεια λειτουργίας ( στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί το Κέντρο Υγείας από τον ελαιουργικό συνεταιρισμό Καινουρίου).

Αφού δε δεν κατόρθωσε ούτε σαν Υφυπουργός Υγείας να νομιμοποιήσει την παρανομία του αυτή και αφού τον μαύρισαν οι πολίτες στην Β Αθηνών κατατάσσοντας πρώτο από το τέλος στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές που ήταν υποψήφιος , για τις ανοησίες που έλεγε κατά διαστήματα (θυμηθείτε τα φακελάκια να είναι νόμιμα).

Τώρα πήρε μόνος του την απόφαση να έλθει να σώσει όλους τους πολίτες της Περιφέρειας με το να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές.

Πάντως στα Καμένα Βούρλα το κλίμα είναι αρνητικό για τον κ. Γιαννόπουλο και πολύ δύσκολα θα τον εμπιστευτούν πάλι οι δημότες των Καμένων Βούρλων !!!