Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κύριε Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι γιατί κόψατε τις πικροδάφνες !!!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη στο Blog από αναγνώστη



Αναφορά Σηφακάκη  Βασιλείου του Ιωσήφ,
 κατοίκου Ψυχικού, οδός Αγίου Γεωργίου 51, τ.κ. 154 51

 Π ρ ο ς
Τον κύριο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
Του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου

Καμένα Βούρλα

  Επί της Παραλίας του Καινούριου έχουμε μια εξοχική κατοικία, όπου διαβιούμε το καλοκαίρι. Μπροστά από το οικόπεδό μας είχαμε φυτέψει, εδώ και 33 χρόνια, από το 1980, πικροδάφνες για να στολίζουν τον τόπο, αλλά να κόβουν τον αέρα και την αρμύρα της θάλασσας. Σημειώνουμε ότι η περίφραξή μας έχει τραβηχτεί 1,5 μέτρο μέσα, σε σχέση με άλλα οικόπεδα της παραλίας.
 Την 1η Φεβρουαρίου επισκεφθήκαμε το σπίτι και με έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι οι πικροδάφνες αυτές, όπως και σε όλη την παραλία είχαν κοπεί σύρριζα. Αν κάναμε εμείς αυτή την πράξη, θα είχαμε ποινικές ευθύνες, γιατί, αν και φυτέψαμε εμείς τα δέντρα αυτά, ανήκουν στο Δήμο και όπως μας δηλώθηκε από τον αρμόδιο κύριο Μπαχλαβά τα έκοψε και δεν ρώτησε κανένα, γιατί κάνει ότι θέλει.

   Η απορία μας είναι γιατί κόπηκαν αφού δεν ενοχλούσαν κανένα. Δεν είχε φροντίδα ο Δήμος γι’ αυτά, και μάλιστα τη στιγμή που ο ίδιος ο Δήμος φύτεψε στην παραλία πικροδάφνες και άλλα δέντρα, τα οποία, τουλάχιστον απ’ έξω από μας, ποτίζουμε εμείς με κουβάδες, γιατί τα λάστιχα που έβαλε ο Δήμος έχουν καταστραφεί. Αν θέλει να κάνει κάτι ο Δήμος υπάρχουν πολλά και πιο ζωτικής σημασίας. Κάποιες περιφράξεις οικοπέδων «γλύφουν» το κράσπεδο του οδοστρώματος, οι απορροές  των νερών στη θάλασσα έχουν κλείσει όλες, τα λάστιχα της παραλίας είναι κατεστραμμένα, τα σκουπίδια το καλοκαίρι βρωμάνε αφόρητα, οι κάδοι τους δεν πλύνονται ποτέ, τα αδέσποτα σκυλιά κυκλοφορούν στο δρόμο το καλοκαίρι με συνέπεια κανένας παραθεριστής να μην κάνει περίπατο, λίγο πριν την ταβέρνα του  κ. Μελάκου.

   Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε στις 1 και 2  Φεβρουαρίου με τον κύριο Δήμαρχο αλλά δεν κατέστη δυνατόν, γιατί την μία ημέρα ήταν στη Λαμία και την επομένη δεν είχαμε ειδοποίηση. Κάνοντας την καταγγελία αυτή, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιο πολύ εποικοδομητικά έργα για να ξοδευτούν χρήματα, πέραν από το γεγονός ότι του θέματος θα μπορούσε να επιληφθεί και η δικαστική αρχή.

                                                                                                     Ψυχικό, 14η Φεβρουαρίου 2013
     
                                                                                                  Ο αναφέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: