Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Έφαγε… χαστούκια ο Μπουραντάς από τον Τιμπλαλέξη!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια της και η ανοχή των συμβούλων του συνδυασμού της πλειοψηφίας με την προκλητικά ευβοιοκεντρική πολιτική του κ. Θανάση Μπουραντά που ασκεί με την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς.
Έτσι χτες στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο πρώην πρόεδρος του σώματος, αιρετός περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τιμπλαλέξης νοιώθοντας ότι ο εξ Ευβοίας συνάδελφος του το έχει παρακάνει ασκώντας προσωπική ή και οικογενειακή πολιτική κάνοντας χρήση όμως της περιφερειακής του ιδιότητας.
«Δεν θα επιτρέψω σε κανένα Μπουραντά έστω και αν είναι μέλος του συνδυασμού μας να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο, να τορπιλίζει την ενότητα της περιφέρειας και να ασκεί προσωπική πολιτική. Αν νομίζει ο κ. Μπουραντάς ότι η ανοχή μας ή η ευγένεια μας είναι αδυναμία κάνει μεγάλο λάθος» τόνισε ο κ. Τιμπλαλέξης.
Ανάλογες , ίσως ηπιότερες παρατηρήσεις έκαναν και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπέτσιος όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίκας ενώ την δυσφορία τους εξέφρασαν με το δικό τους τρόπο και σύμβουλοι του κ. Περγαντά και από άλλους Νομούς της Στερεάς.
Όμως φαίνεται αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πάντα ενήμερος των πρωτοβουλιών του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, διαισθανόμενος την επαπειλούμενη κρίση στη συνοχή του συνδυασμού του αναμένεται να έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Μπουραντά προκειμένου να αποφεύγει στο μέλλον ανάλογες πρακτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις στους κόλπους του συνδυασμού της πλειοψηφίας.
Από .....  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: