Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Απομάκρυνση του Αντιδημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Μακρυνίτσα Δ. λόγω της κριτικής που άσκησε στον Δήμαρχο κ. Τετριμίδα στο θέμα αλλαγής του ονόματος του Δήμου και της μεταφοράς των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα !!!

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com

Από ......  Εφιμερίδα '' Ημέρα ''

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μακρυνίτσας πιστεύω ότι δεν έπρεπε να κάνει μόνο κριτική στον Δήμαρχο κ. Τετριμίδα αλλά όταν είδε ότι είναι αμετανόητος στο θέμα του ονόματος και των λυμάτων να ανεξαρτητοποιηθεί .

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι αν θέλει να κατέβει για Δήμαρχος ο κ. Μακρυνίτσας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές που είναι τον Ιούνιο του 2014 πρέπει να κάνει προτάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια για το πως βλέπει την καλλίτερη ανάπτυξη του Δήμου και παράλληλα να εξασκήσει και τα καθήκοντα της Αντιπολίτευσης ( αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση) σε θέματα σοβαρά των Καμένων Βούρλων όπως είναι το θέμα του Ονόματος του Δήμου των Ιαματικών Πηγών της μεταφοράς των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου και άλλων θεμάτων που θα προκύψουν .

Αυτό θα κάνει τους Δημότες των Καμένων Βούρλων να συσπειρωθούν γύρω του και να τον στηρίξουν για υποψήφιο Δήμαρχο αφού δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος σοβαρός υποψήφιος από