Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βόμβα Μανώλη στο parapolitika.gr: Οι αντιμνημονιακοί της Ν.Δ. είναι μαζί μας

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com



«Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., αλλά και από όλους τους χώρους συζητούν μαζί μας για την ανασύσταση της αντιμνημονιακής κεντροδεξιάς» αποκάλυψε το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ
 


Η κρίση στην δεξιά πολυκατοικία φέρνει …έντονη κινητικότητα για την ανασύσταση της αντιμνημονιακής κεντροδεξιάς κάτι που επιβεβαιώνουν σήμερα με δηλώσεις τους τόσο ο κ. Μαρκόπουλος, όσο και ο Γιάννης Μανώλης.
Ο κ. Μανώλης προχωράει ένα βήμα παραπέρα και «βλέπει» διάσπαση και στο κόμμα της Ν.Δ. καθώς βουλευτές και στελέχη της, είναι ήδη σε επαφή με τους διαγραφέντες και αποχωρήσαντες των Ανεξάρτητων Ελλήνων…
Μιλώντας στο parapolitika.gr ο κ. Μανώλης αποκάλυψε πως στην προσπάθεια της ανασύστασης της κεντροδεξιάς με έντονο το αντιμνημονιακό στοιχείο, συμμετέχουν ήδη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στελέχη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, τα οποία διαφωνούν με την τακτική του Μνημονίου.
«Όπως εξαπατηθήκαμε εμείς και προδοθήκαμε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, έτσι υπάρχουν και στελέχη, αλλά και βουλευτές της Ν.Δ. που επιμένουν να μην συμφωνούν με την τακτική του Μνημονίου, που ακολουθεί η κυβέρνηση. Στις επαφές και στις συζητήσεις μας για τη δημιουργία της αντιμνημονιακής κεντροδεξιάς, δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν. Τώρα εάν θα καταλήξουμε σε κόμμα, δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Σαφώς θα αναμένουμε εξελίξεις στην Κεντροδεξιά, γιατί είναι γεγονός ότι περνάει κρίση.
Εμείς άλλωστε δεν φύγαμε από ένα κόμμα για να πάμε στο σπίτι μας. Ούτε στη Ν.Δ. φυσικά θα πάμε γιατί παραμένουμε πιστοί στην αντιμνημονιακοί» υπογραμμίζει ο κ. Μανώλης.

Στέλλα Νοβάκη

Από .......  parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: