Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ισχυροί τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης με μια προσωπική του εντολή άδειασε τρία επιφανή στελέχη του κόμματός του

αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη συγκρότηση φόρουμ διαλόγου για την κεντροαριστερά και είχε ορίσει αντιπροσώπους για να συνομιλήσουν αποκλειστικά με τη ΔΗΜΑΡ.

Η απόφαση του κ. Κουβέλη έγινε γνωστή μέσω της παραίτησης του Νίκου Μπίστη από τη θέση του υπεύθυνου για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Φώτης Κουβέλης επισήμανε στους τρεις υπεύθυνους της ΔΗΜΑΡ (Νίκος Μπίστης, Θόδωρος Μαργαρίτης και Σπύρος Λυκούδης) που είχαν συμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση του φόρουμ αυτού ότι οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για τέτοιου είδους συζητήσεις.

Κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε μάλιστα στο iefimerida.gr πως όταν ο Φώτης Κουβέλης μιλά για κεντροαριστερή διεύρυνση δεν εννοεί το ΠΑΣΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις των δύο κομμάτων και δυσχεραίνει κυρίως τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που επεδίωκε αυτό το διάλογο με ιδιαίτερη θέρμη.

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: