Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νερό ή...σαμπάνια πίνουν στα Καμένα Βούρλα;

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Κορυφώθηκε η αντιπαράθεση για την τιμή του νερού που πληρώνουν οι κάτοικοι των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο οι κάτοικοι της λουτρόπολης πληρώνουν ακριβότερα από τον Μώλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο τέλη ύδρευσης.
Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί τον εξορθολογισμό των τελών στις δημοτικές κοινότητες άλλα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις κυρίως από την πλευρά συμβούλων, όλων τα συνδυασμών, του Αγίου Κωνσταντίνου, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας και έτσι θα αναζητηθεί άλλος τρόπος για την εξισορρόπηση του ύψους χρέωσης των τελών ύδρευσης.
«Να σκεφτείτε ότι μιλάμε για μια διαφορά 8 ευρώ το χρόνο αλλά οι σύμβουλοι του Αγίου Κωνσταντίνου δεν το δέχτηκαν» είπε ο κ. Τετριμίδας.
 
Με παρέμβαση του στο δελτίο του FM-1 ο πρώην αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιώργος Τρίγκας εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα δήλωσε ο κ. Τετριμίδας τονίζοντας ότι οι σύμβουλοι των Καμένων δεν αρνήθηκαν να ψηφίσουν την μείωση του τέλους ύδρευσης για τους κάτοικους της λουτρόπολης, ψηφίσαν την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.

Από  .......  lamiafm1

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι κολοτούμπας … ;

Άλλη απόφαση είχε πάρει στην οικονομική επιτροπή και άλλη πήγε να περάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να μην τα σπάσει με τους δημοτικούς συμβούλους του Αγίου Κωνσταντίνου που αντέδρασαν στην απόφασή του αυτή.

Ο άνθρωπος είναι αναξιόπιστος άλλα λέει τη μια στιγμή και άλλα κάνει την άλλη

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τετριμίδας αποδεικνύεται ότι δεν έχει λόγω ο άνθρωπος αλλά πηγαίνει όπου έχει το συμφέρον του κάθε φορά.

Δες τε τι είπε σε ένα από τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια για το θέμα του ονόματος, ότι μέχρι τέλος του έτους θα έλθει το θέμα της αλλαγής του ονόματος πάλι προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν το είδε κανείς Δημότης να έλθει ας μας το πεί και εμάς.

Δυστυχώς οι Δημότες έχουν μπλέξει με έναν αρβυλοφύλακα κουτοπόνυρο που νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τους Δημότες εσαεί.

Ανώνυμος είπε...

Εν όψει των αλλαγών που ακούγονται στους Αντιδημάρχους , του Μώλου όπου τη θέση του Μαντρά παίρνει ο Γιαννακόπουλος στα Καμένα Βούρλα η θέση του Αντιδημάρχου κ. Μακρυνίτσα παίζεται μεταξύ κ. Αναστασίου και κ. Παπαναγιώτου με περισσότερες πυθανότητες να τις έχει ο πρώτος λόγω του επαγγέλματός του , είναι Καθηγητής στα Καμένα Βούρλα έχει κάνει Καθηγητής στο Μώλο και εκπέμπει μια σοβαρότητα ενώ ο άλλος είναι ΟΦΑ.

Στον Άγιο παραμένει Αντιδήμαρχος ο κ. Φλωράκης και για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί πυθανόν ο κ. Φαφούτης.

Ο κ. Φακίρης ο κολυτός του Δημάρχου παραμένει στη θέση του Αντιδημάρχου για όλες τις Δημοτικές ενότητες και με δικαίωμα υπογραφής αντ` αυτού.