Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα στους Βουλευτές της Φθιώτιδας για αύριο Σάββατο 8-12-2012 στο Δημαρχείο στα Καμένα Βούρλα για να συζητήσουν την παραχώρηση των Ιαματικών Πηγών

Αναρτήθηκε από .......   energoipoliteskv.blogspot.com


Από Εφημερίδα '' Ημέρα ''

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς να μας πει αν υπάρχει απόφαση της Δημοτικής Ενότητας Καμένων Βούρλων ή του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω στο θέμα της παραχώρησης των Ιαματικών Πηγών των Καμένων Βούρλων ;

Ανώνυμος είπε...

Έχει πρόταση ο Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και αν ναι πια είναι η πρόταση του ;

Ανώνυμος είπε...

Έχει γίνει ήδη το ξεπούλημα των Ιαματικών Πηγών των Καμένων Βούρλων από την σημερινή Δημοτική Αρχή και απλώς η αυριανή συζήτηση θα είναι η επιβεβαίωση αυτού του ξεπουλήματος ;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά 2 μόνο Βουλευτές έκαναν την τιμή να πάνε στο Δήμαρχο κ. Τετριμίδα για να συζητήσουν τα σχετικά με τις Ιαματικές Πηγές, η κ. Μακρή από την Νέα Δημοκρατία και ο κ. Κυριακάκης από τον Σύριζα. Οι άλλοι Βουλευτές βλέπετε είναι πολυάσχολοι , κοιμόντουσαν και δεν ήθελαν να χαλάσουν τον πρωινό τους ύπνο.

Θα έλθουν βέβαια και οι επόμενες εκλογές και θα ψάχνουν και δεν θα βρίσκουν ούτε τον δικό τους ψήφο μέσα στην κάλπη !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατ` αρχάς για όσους δεν γνωρίζουν και μιλάνε για ξεπούλημα αυτό δεν ισχύει .

Γιατί ο ορυκτός πλούτος όπως είναι οι ιαματικές πηγές δεν μπορούν να πουληθούν .
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι μέσω διαγωνισμού , να πάρει τη χρήση και την εκμετάλλευση των Ιαματικών Πηγών από τον ΕΟΤ για τα επόμενα 60 χρόνια , κάποια εταιρεία ή ο Δήμος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου αν ενδιαφερθεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Και τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο, μπορεί αν πάρει την διαχείριση των Ιαματικών Πηγών ένας καλός επενδυτής και να επιφέρει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή των Καμένων Βούρλων ή μπορεί να γίνει το εντελώς αντίθετο αν ο επενδυτής που θα πάρει την διαχείριση και εκμετάλλευση των Ιαματικών Πηγών είναι κανένα λαμόγιο και πάει να κάνει καμιά αρπαχτεί.

Τα αυτό μπορεί να συμβεί και τον Δήμο , σε περίπτωση που πάρει αυτός την εκμετάλλευση και διαχείριση , αν κάνει σωστή διαχείριση μπορεί να πάει καλά το όλο εγχείρημα , αν όμως η οικονομική διαχείριση των Ιαματικών Πηγών, γίνει όπως γίνεται σήμερα στο Δήμο ( που άλλες Δημοτικές ενότητες πληρώνουν και άλλες δεν πληρώνουν ), το πιθανότερο είναι να καταλήξουν να υπολειτουργήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεστε με τη ευσυνείδητους Βουλευτές έχουμε να κάνουμε , αφού από τους 5 πήγανε μόνο οι 2 σε κανονισμένο ραντεβού που είχαν κλείσει μόνη τους.

Και περιμένει ο λαός από αυτούς τους ανθρώπους να τον σώσει.

Δυστυχώς αυτοί θέλουν φόρτωμα σε ένα καράβι και να τους φουντάρεις στα άπατα