Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τσίπρας: Κλωτσοσκούφι η Ελλάδα μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρόσθεσε ότι το ΔΝΤ αρνείται να πληρώσει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει...
Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα.

«Την ώρα που οι λαοί του ευρωπαϊκού Νότου ξεσηκώνονται και η κυρία Μέρκελ δεν βρίσκει σύμμαχο ούτε στο ίδιο το γερμανικό κοινοβούλιο, βρίσκει έναν απρόσμενο υποστηριχτή στην Ευρώπη, τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του, που με την στρατηγική της υποτέλειας έχει καταντήσει την Ελλάδα κλωτσοσκούφι ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καταλανική πρωτεύουσα.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «το ΔΝΤ αρνείται να πληρώσει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, την ώρα που η Γερμανία δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος ενός κουρέματος».

Εξέφρασε ακόμη την αισιοδοξία του ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην εξουσία δηλώνοντας «δεν μπορούμε να αφήσουμε για πολύ μια κυβέρνηση που στερείται σοβαρότητας να οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα, να χάνει και την τελευταία αξιοπιστία της στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συνδράμουν τον ελληνικό λαό για μια μεγάλη ανατροπή».

Ο κυβερνητιός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απάντησε σε έντονο ύφος στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται που σε τόσο κρίσιμες στιγμές διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό».

Από ....... epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: