Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Έκλεισε και ανακοινώνεται (σήμερα) η συμφωνία Ν.Δ. - Ντόρας

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com


Οριστικοποιήθηκε χθες το απόγευμα και ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες η συμφωνία ανάμεσα στη
Ν.Δ. και την Ντόρα Μπακογιάννη.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τον χειρισμό του συγκεκριμένου πολιτικού «deal» κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ακόμη και κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Με βάση τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στην διάθεση του parapolitika.gr, πέραν της συμμετοχής της Ντόρας, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., θα συμμετάσχουν, οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Χανιά), Λευτέρης Αυγενάκης (Ηράκλειο) και Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλεία). Ο Μαρκογιαννάκης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στα Χανιά, ο Κοντογιάννης θα είναι δεύτερος στην Ηλεία, ενώ την ίδια θέση θα καταλάβει και ο Αυγενάκης στο Ηράκλειο.


Εκτός ψηφοδελτίων θα βρεθούν οι Γιάννης Οικονόμου και Δημήτρης Ζαφειριάδης, των οποίων τα ονόματα συζητήθηκαν εκτενώς κατά την διάρκεια της διαπραγματεύσης.

Η επιστροφή της Μπακογιάννη στη Ν.Δ., αναμένεται να γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ακόμη και συνάντηση της απερχόμενης προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» με τον Αντώνη Σαμαρά. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να αναφερθεί ότι όπως έχει γράψει εδώ και αρκετές μέρες το parapolitika.gr, η Ντόρα, θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η νέα τετράδα του γαλάζιου Επικρατείας, έχει ως εξής: Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: