Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Α. Τσίπρας: Η μόνη λύση είναι η Αριστερά

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε οποιαδήποτε εκδοχή τους – συγκυβέρνησης ή αυτοδυναμίας – δεν είναι η λύση. Είναι το αδιέξοδο. Η μόνη λύση είναι η Αριστερά» τόνισε σήμερα από τον Βόλο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου αποκάλεσε τους Ευ. Βενιζέλο και Αντ. Σαμαρά «συνεταιράκια του Μνημονίου».


Όπως υποστήριξε «αυτοί διαιρούν. Εμείς ενώνουμε. Ζητάμε από τον λαό να συσπειρωθεί στην ιδρυτική πράξη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, την ακύρωση του Μνημονίου και την ισχυρή διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Κατηγόρησε ακόμη τους προέδρους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ότι «κινδυνολογούν για να κρυφτούν» και να μην συζητήσουν για τις δεσμεύσεις που έχουν υπογράψει. Και υπογράμμισε ότι με την τρομοκρατία προσπαθούν να κρύψουν τη μόνη αλήθεια: ότι υλοποιούν μια συστηματική πολιτική χρεοκοπίας της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Μίλησε για μία ακόμη φορά για ένα «νέο συνασπισμό της Αριστεράς με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» και αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει καταθέσει το κόμμα του για την έξοδο από την κρίση και την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Στις 7 Μαΐου η πρώτη μας κίνηση θα είναι να κατευθύνουμε όλους τους δημόσιους πόρους στην εξυπηρέτηση των πιεστικών κοινωνικών αναγκών, στους μισθούς, τις συντάξεις και τις κοινωνικές υποδομές , όχι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος κάλεσε του πολίτες να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτηση τους σε χρήσιμη και αποτελεσματική ψήφο.

Από .......  e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια: