Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Υπάρχουν και νηφάλιες φωνές σε Μακρακώμη και Σπερχειάδα!

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Μπορεί να φαίνεται πως το θέμα της ονομασίας του Καλλικρατικού Δήμου Μακρακωμης να προκαλει εντάσεις αλλα όχι σε όλο το μήκος ,το πλάτος και το βάθος της τοπικής κοινωνίας ένθεν κακείθεν του Σπερχειού.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο προεδρος των επαγγελματιών της Μακρακώμης Γιάννης Καλοπήτας τονισε ότι "δεν συμφέρει ούτε την Μακρακώμη ούτε την Σπερχειάδα να ανακινεί θέμα αλλαγής ονομασίας ή της έδρας του Δήμου".

Η περιοχή μας θέλει ηρεμία και συνεργασία για να αντέξουμε στη νέα πραγματικότητα που μαγαζιά κλείνουν ,έμποροι και επιχειρηματίες χρεοκοπούν.

Στο ιδιο κλίμα και η τοποθέτηση του προεδρου του εμπορικού Συλλογου Σπερχειαδας Δημήτρη Βλαχογιάννη ο οποίος εχει συνυπογράψει την προσφυγή κατοίκων της πόλης του με την οποία προτείνουν μετονομασία σε Δήμο Δυτικής Φθιωτιδας αλλα συμφώνησε ότι μια κόντρα και αντιπαράθεση μεταξύ σπερχειαδιτών και μακρακωμιτών δεν εξυπηρετεί κανέναν.

"Οι ίδιοι βρισκόμαστε κάθε ημέρα και στη μια πολη και στην άλλη ,ψωνίζουμε στα μαγαζιά μας και δεν έχουμε καμία διαφορά…." είπε ο κ.Βλαχογιάννης.

Το θέμα θα εξετασθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο γιατι δεν προλαβαίναμε να το συζητήσουμε απόψε είπε στον FM-1 ο Δήμαρχος Μακρακωμης Θύμιος Παπαευθυμίου.

«Άποψη μου είναι ότι δεν ενδείκνυται αυτή η χρονική στιγμή να ανοίγουμε τέτοια ζητήματα και θα καταβάλουμε προσπάθειες στο Δημοτικό Συμβούλιο να πέσουν οι τόνοι….» είπε.

Από.......lamiafm1


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το όνομα των Καμένων Βούρλων τι έχει γίνει ... μπήκε στο ψηγείο ;

Ανώνυμος είπε...

O k. Tetrimidas to exi vali opos dixnoun ta pragmata stin katapsiksi

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο κ. Τετριμίδας για τους προσωπικούς του λόγους δεν φέρνει το όνομα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων γιατί δεν το φέρνουν αυτοί σαν θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο ;

Η αντιπολίτευση τι κάνει ; Γιατί δεν το φέρνει αυτή το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ;

Οι φορείς και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων γιατί δεν το φέρνουν αυτοί σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ;

Πολλά και δυστυχώς αναπάντητα είναι τα ερωτήματα των Δημοτών των Καμένων Βούρλων …..