Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η πίτα του ΕΒΕ Φθιώτιδας.

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2011 στο Τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά.
  Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάϊκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος  ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Μίχαλος, ο πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δήμας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και εκπρόσωπος της Κ.Ε.Ε κ. Αγνιάδης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Σταυρίδης καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων της περιοχής μας αλλά και μέλη του Επιμελητηρίου μας. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, αλλά και τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στο αντίξοο από όλες τις απόψεις σημερινό περιβάλλον.
            
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον Επιμελητηριακό θεσμό ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Αβδίκος και βραβεύτηκαν  οι κατωτέρω επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου μας:    
Α) NUTRIAA.E.  ( Βραβείο Εξαγωγικής δραστηριότητας και Διεθνούς παρουσίας )
Β) ΑΦΟΙ Ν. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΒΕΕ ( Βραβείο Πρωτότυπου & επώνυμου προιόντος)
Γ) Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΑΚΗΣ – Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. (Βραβείο Νεανικής επιχειρηματικότητας και Πληροφορικής)
Δ) ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ  Πρόεδρος της STAR  A.E. ( Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης)
Ε) ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. ( Βραβείο Γυναικείας επιχ/τητας και την καινοτομίας)
Επίσης με την ευκαιρία της εκδήλωσης και μετά από σχετικές συνεννοήσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας παραδόθηκαν  στον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Φθιώτιδας 6 αναπηρικά αμαξίδια προσφορά από τις ακόλουθες επιχειρήσεις- μέλη μας :
Κων/νος Γ. Τζούφλας ΑΕΒΕ
Τριαντάφυλλος Τσαδήμας & Σία  Κτηνοτροφική Λαμίας ΕΠΕ
 Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
NUTRIAA.E.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.
ΚΟΠΑΝΗΣ ΑΕ
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας θέλοντας επίσης να δείξει το συνεχές ενδιαφέρον της για τα μέλη της  κοινωνίας της Φθιώτιδας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης στην τρέχουσα δεινή οικονομικοκοινωνική συγκυρία και να τονίσει την αναγκαιότητα ανάπτυξης του αισθήματος αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών μέσω της στήριξης των ιδιαίτερα καταπονημένων ομάδων του πληθυσμού, αποφάσισε όπως προσφέρουμε το επόμενο χρονικό διάστημα 1.000 περίπου μερίδες γευμάτων ή πρώτες ύλες για την παρασκευή αυτών στα Κέντρα Αγάπης των πόλεων του Νομού μας όπου αυτά υπάρχουν και λειτουργούν, όπως πχ. το Κέντρο Αγάπης της Ι. Μητροπόλεως Φθ/δας ή τα ανάλογα κέντρα των Δήμων του Νομού μας.         

Από .......   lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: