Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Ακτιβιστής» της δεξιάς, δηλώνει ο Μάκης ο τσεκουράτος

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


 
Η προσπάθεια «ξεπλύματος» της σκοτεινής περιόδου στη ζωή του, άρχισε από τη μέρα που ορκίστηκε υπουργός. Η δεύτερη φάση ξεκίνησε μόλις ανακοινώθηκε... η μεταγραφή του στη ΝΔ.

Ο λόγος για τον Μάκη Βορίδη, τον γνωστό κι ως τσεκουράτο, ο οποίος μετά από χρόνια σιωπής για τις ακραίες απόψεις του και τις πράξεις του, που χαρακτήριζαν τα νιάτα του, αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις.

Με το δικό του τρόπο φυσικά και μέσα από την δική του οπτική για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.



«Όλοι εξελισσόμαστε. Υποθέτω ότι η ζωή, οι εμπειρίες τις οποίες μαζεύουμε μέσα στη ζωή αυτή, τα διαβάσματά μας και οι παραστάσεις μας, τα βιώματά μας, μας επηρεάζουν στο Είναι μας, στο φαίνεσθε» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό του καλού του φίλου, του Σταύρου Ψυχάρη.

Για τις φασαρίες (sic) που συμμετείχε ως μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Ελληνικό Μέτωπο και όχι μόνο, ο Βορίδης ισχυρίστηκε πως ήταν ένας ακτιβιστής της δεξιάς!!! «Πράγματι ήμουν ως νέος ένας ακτιβιστής της δεξιάς Κι εκείνες οι εποχές είχαν φασαρίες και σε μερικές από εκείνες τις φασαρίες έχω συμμετάσχει» τόνισε.

Τέλος στην ερώτηση γιατί δεν έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το παρελθόν του, ο Βορίδης μίλησε ως… καθαρός δεξιός: «Η δημόσια αυτοκριτική είναι ένα ίδιον της Αριστεράς .Εμείς τις αυτοκριτικές μας οι δεξιοί τις κάνουμε η με τον εξομολόγο η με τον εαυτό μας».

Από .......  kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: