Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 20% ΤΩΡΑ

Aναρτήθηκε από..........  energoipoliteskv.blogspot.com


 Επιστολή  από τον
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ

Η Οικονομικη πραγματικοτητα,μου δίδει το ηθικο δικαιωμα να προτεινω χωρις φοβο και παθος,τα παρακατω.

Ολοι μας, μετα την Φοροεπιδρομη ην ανεργια,το "Ψαλιδισμα" των μισθων,το κλεισιμο των καταστηματων,και την συρρικνωση της ρευστοτητας βρισκομαστε λιγο πριν την κηρυξη της οικογενειακης ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ παραλληλα με την αναγκαστικη αρνηση πληρωμης Δημοτικων τελων.


Ο Δημος Μωλου-Αγ.Κων\νου εχει θεσμοθετησει τιμολογιακη πολιτικη με κριτηρια ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ,και με φιλοσοφια ανταποδοσης ευημερουσης κοινωνιας.

Δυστυχως εφθασε η ωρα να αποδεχθουμε το γεγονος,οτι τα οικονομικα των Δημοτων δεν μπορουν να στηριξουν και ανταποδοση και αναπτυξη συγχρονως.

Αλλωστε το βλεπουμε και ιδιωτικως ενοικια, οικοδομες, οικοπεδα, κτηματα, κινητες αξιες ΚΛΠ] που η απομειωση ειναι της ταξεως του 50% η και περισσοτερο.

Συνεπως σε ενα τετοιο "κατακλυσμιαιο" περιβαλλον δεν μπορουν να κρατηθουν οι τιμες των τελων τοσο υψηλα "Τεχνικα",ακομη και με την δικαιολογια των χρεων,ουτε με την αδυναμια εισπραξης βεβαιωμενων οφειλων,και φυσικα ουτε με το κινδυλογικο "θα πεσει η ποιοτητα του προσφερομενου εργου..."

Υπαρχουν περιθωρια να αναπληρωθει το -20% με τη μειωση του προγραμματος εργων με ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ [εξαιρω την υδρευση].


Η ευαισθησια,η κατανοηση,και η συμπλευση στα οικονομικα προβληματα των Δημοτων,πρεπει να ειναι κυριαρχη κατευθυνση του Δημου.


ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ Γ.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: