Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Σκέψεις και προβληματισμοί του αιρετού Τάσου Αρμυριώτη

 ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ     ΤΑΣΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ   ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ  Ν. ΦΘ/ΔΑΣ
ΤΗΛ. ΕΡΓ 2231027563 - ΚΙΝ 6985603359
ΚΑΤ.2238023804  ΗΛ.ΤΑΧΥΔΡ.tasos110@yahoo.gr

Λαμία 11/1/12

Συνάδελφοι


       Εκτός από  τις ευχές μου που θέλω να σας στείλω για την καινούργια χρονιά που τώρα αρχίζει  επικοινωνώ μαζί σας και για να σας καταθέσω μερικές σκέψεις και προβληματισμούς  για τις εξελίξεις που κυοφορούνται και το μέλλον του κλάδου μας. 

       Τα τελευταία χρόνια έχουμε ραγδαίες και  επώδυνες μεταβολές  στις αποδοχές μας, στις εργασιακές μας σχέσεις, στις φορολογικές μας υποχρεώσεις αλλά και στις  κοινωνικές συνθήκες γενικότερα. Στα πλαίσια της «καλύτερης διαχείρισης του προσωπικού» εκατοντάδες αποσπάσεις από νομό σε νομό δεν ικανοποιήθηκαν με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να είναι αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα κινδυνεύοντας αλλά και μειώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη μειωμένο εισόδημά τους. 


Ήδη με την έναρξη της νέας χρονιάς ενημερωθήκαμε για τους μισθούς μας με το νέο μισθολόγιο και μεγάλος αριθμός συναδέλφων βρίσκεται πλέον στο όριο της επιβίωσης ή και κάτω από αυτό. Επίσης προμηνύεται  εφεδρεία και για τον κλάδο μας ή αν αυτή έχει κλείσει τον κύκλο της, όπως έχουν αρχίσει να εκτιμούν ορισμένοι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε  απολύσεις, και ακόμη πιο  ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

       Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση του κλάδου και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της νομοθεσίας   γι’ αυτό, είναι απαραίτητη και σημαντική αυτή  την τόσο κρίσιμη περίοδο η μεταξύ μας επικοινωνία και συμμετοχή στις διαδικασίες και κινητοποιήσεις. 


Με τον  τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η καλύτερη αντιπροσώπευση του κλάδου, η δική σας αντιπροσώπευση στην διοίκηση και τα όργανά της και η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των αγώνων μας.

       Οι ευχές  για καλή χρονιά μπορούν να γίνουν με  δικές μας ενέργειες, πραγματικότητα.
 

Τάσος  Αρμυριώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια: