Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Στο Δήμο τα ιαματικά των Καμένων αποφάσισαν....

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων των Καμένων Βούρλων συμφωνούν με το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για διεκδίκηση των ιαματικών πηγών.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου της οποίας προεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαναγιωτου. Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο προεδρος της επιτροπής “ασφαλώς είναι σεβαστές οι συμβάσεις του επενδυτή κ. Μήτση αλλα ο Δήμoς διεκδικεί να παρέμβει αρχικά στις πηγές Κουνιαβίτη ,τα αποκαλούμενα και Καλλυντικά και όταν τελειώσει η σύμβαση του κ. Μήτση να έχει λόγο στη διαδικασία και ο τοπικός Δήμος τοσο στο θέμα του υδροθεραπευτηρίου όσο και της διαχειρισης του περιβάλλοντος χώρου στο πάρκο της λουτρόπολης".
πάρκο της λουτρόπολης".
 
Με παρέμβαση του ο επιχειρηματίας Γιάννης Ταταρίδας ανέφερε ότι οι ενέργειες του Δήμου δεν θα έχουν αποτέλεσμα εν όσω ο Δήμος θα επιμένει στο να μεταφέρει και τα υγρά αστικά απόβλητα του Αιγίου Κωνσταντίνου στο δικό του βιολογικό που απέχει μόλις λιγα μέτρα από τον Κουνιαβίτη.
Το θέμα αυτό εξετάζεται από μελετητική ομάδα και οι ειδικοί θα αποφανθούν αν τελικα θα γινει η μεταφορά των λυμάτων του Αγίου στο ΒΙΟΚΑ της λουτρόπολης και κάτω από ποιες προϋπόθεσης που να μην δημιουργούν το παραμικρό πρόβλημα στη λουτρόπολη ,απάντησε ο κ. Παπαναγιώτου.
Από ......  lamiafm1

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ταταρίδας δεν συμφωνεί με τον εαυτό του θα συμφωνήσει με τον κ. Παπαναγιάτου ή τον κ. Τετριμίδα οι οποίοι κάνουν έναν αγώνα για να περιέλθουν οι Ιαματικές Πηγές στο Δήμο Μώλου ;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τον κ. Παπαναγιώτου με την δραστηριότητα που αναπτύσσει να πηγαίνει για Αντιδήμαρχος …….

Ανώνυμος είπε...

Καλά πολύ ομόφωνες παίρνονται οι αποφάσεις …….

Άλλη άποψη δεν υπάρχει σε αυτή την επιτροπή ;

Αντιπολίτευση υπάρχει άραγε σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ;

Ο κ. Παταργιάς και ο κ. Αντωνίου έχουν εξαφανιστεί δεν έχουν άποψη για τόσο σοβαρά θέματα του Δήμου και θέλανε να γίνουν και Δήμαρχοι !!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται αντιπολίτευση δυο τρείς κάνουν στο Δήμο και ας μην είναι καν δημοτικοί σύμβουλοι
ο κ.Μακρυνίτσας(Στρατηγός), ο κ. Καραμανώλης και ο κ. Ταταρίδας

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ 11.01...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙς ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΙ...