Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πόρτα από Νικητιάδη οι δήμαρχοι για τα ιαματικά!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Όχι μονο δεν  πήραν κατι χειροπιαστό αλλα στην ουσία τους έστειλε «allerretour»
Ο υφυπουργός τουρισμού Γιωργος Νικητιάδης τον οποιο επισκέφθηκαν μαζι με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε σχεδόν προφητικά αναφέρει μέσα απο το κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ότι πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι αλλιώς θα κάψουμε το χαρτί μας.
Και κάηκε ,αποτεφρώθηκε.
Αν η διεκδίκηση εστιάζονταν μονο στο να μας δώσει το Υπουργείο τα Ψωρονέρια η να επιτρέψει στο Δήμο Μώλου να ασφαλτοστρώσει το δρόμο προς τον Κουνιαβίτη και να κάνει πέντε εργασίες  στοιχειώδους ευπρεπισμού του χώρου η να δώσει στο Δήμο Μακρακωμης τα εγκαταλειμμένα σχεδόν  ιαματικά του Αρχανίου τότε πολύς  λόγος για το…τίποτα!
Δυστυχώς όταν δεν εχεις μαζι σου  αφενός μεν επαρκή στοιχεία διεκδίκησης του αιτήματος σου και αφετέρου κάποιο ισχυρό πρόσωπο να σε συνοδεύει (ορα Λουτράκι και Μπεγλίτη) τότε ματαιοπονείς και  χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.
Τα ιαματικά όπως Υπάτης και Θερμοπυλών προτιμά τα γραφειοκρατικό κατεστημένο να τα κρατά σε…ομηρία παρά να τα παραχωρήσει στην αυτοδιοίκηση ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή (αυτόν η τον επόμενο αιώνα) θα βρεθούν οι χρυσοί επενδυτές.
Μέχρι τότε θα ανοίγουν τα μεν της Υπάτης  κατά τον Αύγουστο ενίοτε χωρις  γιατρό τα δε των Θερμοπυλών θα έχουν γίνει αντί για λουτήρες…ουρητήρες διερχόμενων ευκαιριακά λουομένων αλλοδαπών φορτηγατζήδων.
Από ....... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: