Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θ.Γιαννόπουλος: Πάω για Β΄Αθηνών αλλά παραμένω φθιώτης!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com



Στην Β΄ εκλογική Περιφέρεια Αθήνας μετακομίζει ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος όπου θα κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και επιβεβαίωσε σήμερα στο κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2.
Φανερά συγκινημένος ο κ.Γιαννόπουλος δήλωσε ότι μετά από 19 χρόνια συνεχούς εκλογής του στη Φθιώτιδα θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε εδώ και δεκαετίες στην Αθήνα ως άνθρωπος, ως γιατρός και ως πολιτικός, δήλωσε όμως ότι θα είναι ο… 6ος βουλευτής της Φθιώτιδας και πάντα στο πλευρό των φθιωτών συμπατριωτών του.
"Κάποιοι ισως να επιχαίρουν που αποχωρώ από το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας αλλά... μηδένα προ του τέλους μακάριζε...." συμπλήρωσε με νόημα ο κ.Γιαννόπουλος.
Παράλληλα εξήρε την κάθοδο στις εκλογές στη Φθιώτιδας του Γιάννη Μπρεκουλάκη αλλά δήλωσε ότι δεν θα επιχειρήσει να κατευθύνει τους πρώην ψηφοφόρους του. Μια τοποθέτηση που ίσως προκαλεί δυσφορία στον έτερο υποψήφιο και πρώην βουλευτή Νίκο Σταυρογιάννη τον οποίο κομματικοί κύκλοι της Ν.Δ.έφεραν να στηρίζει ο πρώην υφυπουργός.

Από ....... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: