Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έφαγαν πόρτα από τον Λοβέρδο οι βουλευτές της Φθιώτιδας!

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Μεταφορά  μηχανημάτων του κέντρου υγείας Καμένων Βούρλων στο νοσοκομείο Λαμίας

Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν απέφερε η χτεσινή συναντηση των βουλευτών της Φθιώτιδας με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.
Όπως ανεφερε στο κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η βουλευτής Τόνια Αντωνίου ο κ.Λοβέρδος υποσχέθηκε να δει το θέμα της πλήρωσης της θέσης ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας καθώς και για τον κανονισμό λειτουργίας του κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων από το οποίο όμως θα μεταφερθούν ορισμένα ιατρικά μηχανήματα που παραμένουν  αχρησιμοποίητα, στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Τέλος εκτίμησε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ περισσότεροι γιατροί  ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ασφαλισμένοι των ταμείων που εντάχθηκαν στο νέο ασφαλιστικό φορέα.
Σχόλιο ακροατή:
Τι θράσσος και αυτοί οι βουλευτές να απασχολουν τον κ.Λοβέρδο με το ογκολογικό του Νοσοκομείου Λαμίας και με τον ΕΟΠΥΥ,εδώ ο άνθρωπος  φλέγεται από πάθος για την εξουσία,βλέπει  νύχτα μέρα,στον ύπνο και τον ξύπνιο του την καρέκλα του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι του μελλοντικού πρωθυπουργού.Α να χαθείτε....βάρβαροι ,μη με ξυπνάτε.....
Υποσημείωση: Ο κ.Γιαννόπουλος που βγάζει σπυράκια κάθε που ακούει τον όνομα Λοβέρδος,γιατί πήγε στο Υπουργείο του με τους άλλους βουλευτές,δεν ήξερε τι  απαντήσεις θα έπαιρνε; Χαζή είναι η Μπατζελή που δεν πήγε;
Από  ........  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: