Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΒΕ Φθιώτιδας : Μάχη σώμα με σώμα για την προεδρία!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σήμερα το πρωί αρχίζει η τελική φάση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιωτιδας.Οι τρείς μονομάχοι-υποψήφιοι πρόεδροι μίλησαν -για δεύτερη φορά και οι τρείς-στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 και ανέπτυξαν τις απόψεις τους και τις προτασεις τους για το Επιμελητήριο της επόμενης ημέρας των εκλογών.
Η κάλπη σήμερα Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αταλάντη και αύριο και την Κυριακή στη Λαμία.
Ο κ.Αλέκος Διαμαντάρας χαρακτήρισε συντομη μεν αλλα πετυχημένη την περίοδο της δικής του θητείας. "Αποτέλεσμα αυτης της διαπιστωσης είναι ότι το 80% πρίπου των συμβουλων απο ολους τους ως τώρα συνδυασμούς ειναι στο δικό του ψηφοδέλτιο και αυτο εχει την αποδεικτικη του αξία..."
Ο κ. Γιάννης Μπερδος άσκησε κριτική στην απερχόμενη διοίκηση του κ.Διαμαντάρα και τονισε ότι το Επιμελητήριο έχει δυνατότητες που δεν αξιοποιήθηκαν επ΄ ωφελεία των μελών του.
Ο κ. Θανάσης ΝτίνοςΝτίνος τέλος χαρακτήρισε κυβερνητικούς μηχανισμούς τις διοικήσεις των επιμελητηρίων και κάλεσε τα μέλη να στηρίξουν το συνδυασμό του ώστε το ΕΒΕ να διαδραματίσει έναν δυναμικό ρόλο στη υπεράσπιση των μικρομεσαίων και των επαγγελματιών ενώ επανέλαβε ότι θα καταθέσει πρόταση για την απαλλαγή από την καταβολή εισφοράς όσων δεν το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: