Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Παίζει για υφυπουργός ο Χρήστος Σταϊκούρας!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Εν αναμονή της ανακοίνωσης του  εξωκοινοβουλευτικού- υπηρεσιακού πρωθυπουργού που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής μετά το ισχυρό βέτο του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον κ. Παπαδήμο.
Επόμενο στάδιο των  επιτελείων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας η σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 στην Ν.Δ. ειδικότερα φαίνεται ότι  ο κ. Σαμαράς ανακρούει από  στην αρχική έμμονη του να μην μετέχουν πολιτικά στελέχη του κόμματός του και  ετοιμάζει λίστα προς υπουργοποιήσει  συνεργατών του.
Μεταξύ των φερόμενων για υπουργοποιήσει περιλαμβάνεται και το όνομα του φθιώτης βουλευτή Χρήστου Σταϊκούρα καθώς και του  καθηγητή Χ. Λαζαρίδη.
Όσον αφορά στην πιθανή  ανάθεση θέσης ευθύνης για τον Σταϊκούρα είναι πιθανόν να οριστεί ως υφυπουργός  είτε στο Υπουργείο Οικονομικών με αρμοδιότητες σε θέματα φορολογίας είτε στο Υπουργείο περιφερειακής Ανάπτυξης.
Αντίθετα δεν ακούγεται κάτι ανάλογο για τον  επίσης φθιώτης βουλευτή και πρώην υφυπουργό Υγείας Θανάση Γιαννόπουλο που είναι σήμερα τομεάρχης υγείας της Ν.Δ.
Κύκλοι πάντως από το περιβάλλον του κ. Σταϊκουρα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά πόσο  η ανάληψη μιας θέσης ευθύνης για παράδειγμα στο Υπουργείο Οικονομικών θα είναι πολιτικά «συμφέρουσα» για τον ίδιο ή θα του προκαλέσει  ταχύτατη φθορά και δυσαρέσκεια λόγω των 
σκληρών μέτρων που  ετσι και αλλιώς θα είναι υποχρεωμένη να λάβει  και η νεα κυβέρνηση.
Μιά θέση ευθύνης στο Υπουργείο Ανάπτυξης όμως μπορεί να μην έχει ανάλογη φθορά και  θα το προτιμούσε,ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι.
Από  ......lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: