Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Επικράτησε άνετα στο ΕΒΕ Φθιώτιδας ο Α. Διαμαντάρας!

Αναρτήθυκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Αναμενόμενη και προβλέψιμη ήταν η νίκη του συνδυασμού με επικεφαλής τον Αλέκο Διαμαντάρα στις 3ημερες εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Ο Συνδυασμός του κ.Διαμαντάρα λαμβάνει πάνω απο το 70% των ψήφων ενω για ελάχιστες  ψήφους μένει εκτός Διοίκησης ο συνδυασμός του κ. Ντίνου.
Εκλέγονται Εμπορικό
Επιμελητηριακή Κίνηση "ΦΘΙΑ" - Αλέκος Διαμαντάρας
1. Γιώργος Λάμπρου με 111 ψήφους
2. Δημήτρης Σαμαράς με 80 ψήφους
3. Χαρίκλεια Μανώλη με 76 ψήφους
4. Γιώργος Αγγελής με 59 ψήφους
5. Σεραφείμ Κοντογεώργος με 58 ψήφους
6. Κατερίνα Σκόνδρα με 53 ψήφους (Δεν εκλέγεται όμως γιατί τη θέση της παίρνει ο επικεφαλής Αλ. Διαμαντάρας, αφού  ανήκει στο Εμπορικό Τμήμα)
Ενωτική Επιμελητηριακή κίνηση - Γιάννης Μπέρδος:
1. Παναγιώτης Αρβανίτης με 59 ψήφους
2. Βασίλης Νταφλούκας με 27 ψήφους.
Απο Υπηρεσιών
Επιμελητηριακή Κίνηση "ΦΘΙΑ" - Αλέκος Διαμαντάρας
1. Κώστας Ψειρόπουλος με 231 ψήφους
2. Σπύρος Ζαγγανάς με 109 ψήφους
3. Θανάσης Στουρνάρας με 99 ψήφους
4. Νίκος Δουβλέγκας με 78 ψήφους
5. Γιάννης Τσάκας με 73 ψήφους
6. Γιάννης Καλοπήτας με 65 ψήφους

Ενωτική Επιμελητηριακή κίνηση - Γιάννης Μπέρδος:
1. Γιάννης Μπέρδος (εκλέγεται ως επικεφαλής)
2. Βασίλης Πασλής με 62 ψήφους
Μεταποίηση
Επιμελητηριακή Κίνηση "ΦΘΙΑ" - Αλέκος Διαμαντάρας
1. Θανάσης Κυρίτσης με 94 ψήφους
2. Λεμονιά Καραναστάση με 88 ψήφους
3. Νίκος Ματσούκας με 38 ψήφους.

Ενωτική Επιμελητηριακή κίνηση - Γιάννης Μπέρδος:
1. Μεϊδάνης Οδυσσέας με 44 ψήφους
Τουριστικό
ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ
1. Νίκος Ζιάκας Συνολικά
Ο Συνδυασμος Αλ.Διαμαντάρα καταλαμβάνει  16 έδρες και ο Συνδυασμός του Γιάννη Μπέρδου 5 εδρες
Από ......  lamiafm1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδος κ. Αλέκος Διαμαντάρας να επανεκλέγει θριαμβευτικά με το 70% των ψήφων αφήνοντας πολύ πίσω τον συνυποψήφιο του κ. Μπέρδο Γιάννη και εκτός διοίκησης του ΕΒΕ τον άλλο συνυποψήφιο του κ. Ντίνο αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον υποψήφιό του στο εμπορικό κ. Παπαναγιώτου ο οποίος έπιασε βλέπετε πάτο.

Ο κ. Παπαναγιώτου ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου απ` ότι λέγεται έπεσε θύμα, διότι δόθηκε γραμμή από τον Δήμαρχο κ. Τετριμίδα και την Ιλαρχία του ( κ. Φακίρη, κ. Μακρυνίτσα , κ. Φλωράκη, κ. Παντρά, κ. Αναστασίου, κ. Κουτσούμπα, κ.Γιανακόπουλο, κ. Μπεζάτη κ.α ) να καταψηφισθεί από το ΠΑΣΟΚ λόγω της ανυπακοής και απειθαρχίας που δείχνει στον ίδιο και στους διάφορους καθοδηγητές και μιντιάρχες του ΠΑΣΟΚ στα Καμένα Βούρλα ως προς το όνομα της αλλαγής ονομασίας του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου.

Ακούγεται και λέγεται από το περιβάλλον του κ. Παπαναγιώτου ότι σκέπτεται μετά από το άδειασμα που του έκανε ο κ. Τετριμίδας να ανεξαρτητοποιηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο .

Πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων να σκεφθούν καλά τι θα πουν και τι θα ψηφίσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα τεθεί το θέμα της αλλαγής της ονομασίας του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων ή Δήμο Θερμοπυλών. Διότι αυτή τους η πράξη και ενέργεια θα τους ακολουθεί είτε ξανά είναι υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές είτε όχι για όλη τους τη ζωή μέχρι να πεθάνουν.

Ο κ. Τετριμίδας με τις ενέργειές του αυτές θα περάσει σαν μια μικρή παρένθεση και μόνο από τα Καμένα Βούρλα όπως δείχνουν τα έργα του στον 1 χρόνο. Μετά από 2,5 χρόνια ο κ. Τετριμίδας θα είναι στα αζήτητα από τους δημότες των Καμένων Βούρλων οι σημερινοί σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων θέλουν άραγε να είναι και αυτοί στην ίδια κατηγορία με τον κ. Τετριμίδα ; Δεν το νομίζω …….