Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Eφεδρεία και γερμανική κατοχή στο Δ/Σ Λαμιέων

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com



Επίκαιρη όσο ποτέ ήταν η θεματολογία της συζήτησης που έγινε στο στάδιο των ανακοινώσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων .

Η εργασιακή εφεδρεία που αποδυναμώνει τις δημοτικές υπηρεσίες, η περικοπή πόρων αλλά και η ανάγκη ενεργοποίησης δομών κοινωνικής αλληλεγγύης απασχόλησαν την συνεδρίαση αφού όπως εξήγησε ο δήμαρχος έρχεται λαίλαπα και είναι περισσότερο από ποτέ τώρα αναγκαίο να πάρουμε τα μέτρα μας.

Ειδικά για τα θέματα της εφεδρείας αλλά και της πείσμονος άρνησης του υπ. Εθνικής Άμυνας να συζητήσει με την δημοτική αρχή για την τύχη του ΚΕΥΠ , συστάθηκαν επιτροπές που θα διαμορφώσουν σχετικά ψηφίσματα.

Για το ψήφισμα που αφορά το στρατόπεδο εκφράστηκαν αντιρρήσεις από τις παρατάξεις τις ελάσσονος μειοψηφίας.
Σκληρός στην τοποθέτηση του ο δ/σ της Παρέμβασης Πολιτών για την Λαμία Βασίλης Κυριακάκης αναρωτήθηκε πως και πήρε ο πόνος τις καφετέριες τώρα που φεύγει το στρατόπεδο αφού οι ίδιες επιχειρήσεις μέχρι τώρα δεν ήθελαν τους φαντάρους για πελάτες .

Ο δ/σ της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Παναγιώτης Στασινός ζήτησε ετοιμότητα του Δ/Σ για τα  όσα θα ακολουθήσουν την ύφεση προτείνοντας οργάνωση δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο κος Κυριακάκης ζήτησε να μην μετέχει ο δήμος στις εκδηλώσεις για την εποποιία του αλβανικού πολέμου του 1940 και να οργανωθεί ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο για να πάρει την απάντηση από τον δήμαρχο πως άλλο θέμα είναι η σημερινή κρίση και άλλο η απόδοση τιμής στους θυσιασθέντες για την ελευθερία προγόνους μας.

Από .....  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: