Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε όχι στο πολυνομοσχέδιο

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πλην της Λούκας Κατσέλη, δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο

Το δρόμο που χάραξε η Λούκα Κατσέλη, λέγοντας όχι στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν κι άλλοι πέντε, τουλάχιστον, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την κα Κατσέλη, τόσο η κα Νταλάρα, η κα Γιαννακά, όσο και η κα Παπανδρέου -αλλά και αρκετοί άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - με τις τελευταίες τοποθετήσεις τους δήλωσαν ευθέως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το πολονομοσχέδιο για τα εργασιακά θέματα που έρχεται στη Βουλή.

Βέβαια, υπάρχουν και οι παλαιοί … αντάρτες, που δήλωσαν στην προηγούμενη ψηφοφορία ότι είναι η τελευταία που θα ψηφίσουν …

Οι εύκολες τηλεοπτικές τοποθετήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και υπουργών, προκειμένου να μπορούν να δικαιολογηθούν απέναντι στους ψηφοφόρους τους, σαφώς τους κάνει αναξιόπιστους, όταν την κρίσιμη στιγμή όλοι τους, με κάποια δικαιολογία, ψηφίζουν τελικά.

Και αυτή η επανάσταση φαίνεται ότι θα κρατήσει παρά μόνο λίγες ημέρες.
Θα μπορέσουν να δηλώνουν επαναστάτες εάν υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, εφόσον τουλάχιστον μέσα από τις πιέσεις τους καταφέρουν να αλλάξουν κάτι στις ρυθμίσεις που προβλέπει.

Στ.Νοβ.

Από.......  parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: