Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τί θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Σαμαρά;

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

«Το δις εξαμαρτείν …» χρεώνουν ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Πρωθυπουργό που σήμερα συναντάται με τον Αντώνη Σαμαρά

Διχασμένη εμφανίζεται για άλλη μια φορά η Κ.Ο. σχετικά με το σημερινό ραντεβού του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει από την πλευρά του ότι δεν θα δεχτεί καμία άλλη πρόταση πέρα από τις εκλογές, καθώς στο θέμα της συγκυβέρνησης είναι κατηγορηματικός.

Από την πλευρά του Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr διαρρέεται ότι δεν θα ζητήσει συγκυβέρνηση ο Πρωθυπουργός από τον Σαμαρά, αλλά να υπάρξει εθνικό μέτωπο απέναντι στη σύνοδο κορυφής και οι όποιες πολιτικές εξελίξεις θα συζητηθούν μετά τη σύνοδο σε νέα συνάντησή τους!

Μια ακόμη άρνηση συνεργασίας σε οποιοδήποτε επίπεδο από τον Σαμαρά, θα σημαίνει νέα ήττα από τον Γιώργο Παπανδρέου, ίσως να προδιαγράφει και νέες υποχωρήσεις του πρωθυπουργού με απρόσμενες εξελίξεις για τον τόπο.

Αυτή η άποψη επικρατεί σε μεγάλη μερίδα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που εκτιμούν πως για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός θα … παρακαλέσει για συναίνεση, και θα βρει κλειστή την πόρτα της Ν.Δ., κάτι που θα έχει όμως και το ανάλογο πολιτικό κόστος για τον Παπανδρέου.

Μάλιστα, κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι μέχρι τις 7 το απόγευμα πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αφού αναμένεται να είναι κι άλλοι οι βουλευτές που θα ακολουθήσουν το δρόμο της Λούκας Κατσέλη, δηλώνοντας στην καλύτερη περίπτωση προβληματισμό για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Από ..... parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: