Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το καλύτερο ξενοδοχείο της Στερεάς είναι στα Καμ. Βούρλα.

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σήμα κατατεθέν χρόνια τώρα για την λουτρόπολη των Καμ. Βούρλων το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ που δεσπόζει δίπλα στην κάτασπρη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και μπροστά από την πλαζ Ιζαμπέλα.

Το ξενοδοχείο που στην εποχή της δόξας του Ελληνικού κινηματογράφου φιλοξένησε στους χώρους του τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης, που πρόσσφερε τις υπηρεσίες του σε διεθνείς προσωπικότητες κια πρόσωπα που σημάδεψαν την ιστορία της ανθρωπότητας, είχε πέσει σε μαρασμό σχεδόν τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας μια γενικότερη πτωτική πορεία για τον τουρισμό στην λουτρόπολη.



Τα τελευταία δύο χρόνια η γυναικεία επιχειρηματική ματιά και το ενδιαφέρον της κας Ειρήνης Τζιρβελάκη από την θέση του Hotel manager έφεραν τους καρπούς που ο επενδυτής ήθελε και η περιοχή είχε ανάγκη.
Το ξενοδοχείο είναι γεμάτο κάθε εποχή και κάθε φορά αφήνει μόνο ευχαριστημένους πελάτες να κλείνουν στις βαλίτσες τους τον ήλιο, την θάλασσα των Καμ. Βούρλων και την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του ξενοδοχείου.
Αυτή την ατμόσφαιρα τίμησε και η ελληνική έκδοση του CONDE NAST TRAVELER που ανέδειξε το Galini Wellness Spa & Resort ως καλύτερο ξενοδοχείο Κεντρικής Ελλάδας, κορυφαίο σε βαθμολογία για 2η χρονιά.

Από ...... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: