Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

3.070.000 τρία εκατομμύρια εβδομήντα χιλιάδες ευρώ χρέος , άφησε στον Δήμο Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου ο πρώην Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου , σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου κ. Τετριμίδα στην ενημέρωση των Δημοτών που έκανε στο κλειστό Γυμναστήριο χθες.

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Σε κάποια αποστροφή της ομιλίας του ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας άφησε αιχμές εναντίον του κ. Αντωνίου μιλώντας για λαμόγια, κλέφτες και λωποδύτες.



Ακούστε την ομιλία του Δημάρχου κ. Τετριμίδα κάνοντας κλικ  εδώ  

Από : Kamena-voyrla-news.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορεί ο κ. Τετριμίδας για την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης και γιατί δεν είχε κόσμο στο κλειστό που προσπάθησε να κάνει ένα είδος ενημέρωσης και ήταν μόνο οι σύμβουλοι του και καμιά 70ρια άτομα ακόμη.

Φαίνεται ότι το μήνυμα δεν το πήρε ακόμη ή κάνει πως δεν το έχει πάρει.

Σιγά σιγά θα το καταλάβει γιατί θα μείνει στο τέλος μόνος του αυτός με μερικές πράσινο γκοζντέρες.

Ανώνυμος είπε...

Διαφάνεια και Δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει παντού και στις συναλλαγές υποβρυχίων και οπλικών συστημάτων έτσι δεν είναι κ. Τετριμίδα ;

Γιατί παντού υπάρχουν λαμόγια , κλέφτες και λωποδύτες .

Ανώνυμος είπε...

Μα αν έφτασε η Ελλάδα σήμερα εδώ που βρίσκετε είναι από τα δάνεια που έχει πάρει.

Και δυστυχώς Δήμαρχε κ. Τετριμίδα εδώ στο δανεισμό ο πρώην Δήμος Μώλου κατέχει την πρωτιά με 3,2 εκατομμύρια ευρώ ( θα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας).

Το χρέος από δάνεια του πρώην Δήμου Αγ. Κωνσταντίνου ανέρχεται στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ και το χρέος από δάνεια του πρώην Δήμου Καμένων Βούρλων ανέρχεται σε 600.000 χιλιάδες ευρώ.

Λάθος ερμηνεία δώσατε Δήμαρχε κ. Τετριμίδα για τα δάνεια ή μάλλον δώσατε την ερμηνεία που σας συνέφερε και όχι αυτή που είναι παγκοσμίως αποδεκτή στα οικονομικά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με αυτά του κ. Τετριμίδα και με τα άλλα του κ. Αντωνίου το χρέος του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου αυτή την ώρα ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Καλά πέστε χαιρετίσματα στον κ. Τετριμίδα και την παρέα του.

Να μην πάει κανείς να πληρώσει να τα πληρώσουν αυτοί οι κύριοι που τα φάγανε ……..

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα αυτά που φάγανε ο κ. Μάκης και ο κ. Τέτρι καλούνται τώρα να τα πληρώσουν οι Δημότες ;

Να τα πληρώσει ο κ. Τέτρι με τον κ. Μάκη και να τους δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία .

Όχι από πάνω να τους δίνουμε και μισθό αντί να τους πάρουμε τα κλεψιμαίικα .

Κανείς δημότης να μην πάει να πληρώσει στο Δήμο.

Δηλαδή δεν φθάνει που μας κλέβουνε αυτοί οι κύριοι θα τους πληρώνουμε και από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΛΠ...ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ,ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ..
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΛΗ...
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ...ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΕΣ ΔΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ,ΔΕΗ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕΣ?
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.600.000..
ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?
ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΓΩΔΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ,ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ...ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ...ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΗ,ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΡΠΡΑΞΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙς,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ...
ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ...ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2014...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ας δεχθούμε ότι ο κ. Αντωνίου χρέωσε το Δήμο 3.070.000 εκατομμύρια ευρώ τα υπόλοιπα μέχρι τα 7,5 εκατομμύρια περίπου ευρώ δεν τα χρέωσε ο νυν Δήμαρχος κ. Τετριμίδας με τον τ. Δήμαρχο Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ψαθά .

Καλά ντρέπονται να το πούνε και νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο σα δεν ντρέπονται που βγαίνουν και λένε αυτές τις βλακείες και παίζουν με τον πόνο των πολιτών.