Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Παράλογες και παράνομες οι αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης αποχέτευσης που έχει επιβάλει η Εκτελεστική Επιτροπή της περεστρόικα του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου στους Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  στο Blog από  αναγνώστες


Περπατούν οι δημότες των Καμένων Βούρλων και παραμιλούν με τις παράλογες και παράνομες αυξήσεις που τους επέβαλε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου κ. Τετριμίδας,κ. Φακίρης , κ. Μακρυνίτσας, κ. Παντράς και κ. Φλωράκης.


Η Ελλάδα έχει νόμους οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται και όχι να κάνει όποιος θέλει ότι θέλει επειδή έτσι νομίζει ότι τον διευκολύνει να γίνει.

Συγκεκριμένα τα ερωτήματα που θα θέλαμε σαν δημότες των Καμένων Βούρλων να μας απαντήσει η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Μώλου –Αγ. Κωνσταντίνου είναι τα παρακάτω :

1) Ο Βιολογικός Καμένων Βούρλων έχει άδεια λειτουργίας ? αν ναι ποια αρμόδια αρχή την έχει εκδώσει?

2) Πως εισπράττει τεράστια οικονομικά ποσά από τους Δημότες Καμένων Βούρλων η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου από έναν Βιολογικό που δεν έχει άδεια λειτουργίας και λειτουργεί παράνομα ?

3) Έχει γίνει σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης με το Προεδρικό Διάταγμα όπως προβλέπεται από το Νόμο 1069/1980 ?

4) Έχουν εγκριθεί από την Περιφέρεια τα Τιμολόγια με τα οποία εισπράττει ο Δήμος Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου ?

5) Έχει γίνει οικονομοτεχνική μελέτη, για να μας πει κάποιος υπεύθυνα αν μπορεί και έχει τη δυνατότητα , πόσο κοστίζει η λειτουργία του Βιολογικού και με βάση το κόστος αυτό να αναπροσαρμόζονται τα τέλη αποχέτευσης ?

6) Πως δόθηκε παράνομα η λειτουργία του Βιολογικού σε έναν ιδιώτη όταν ο Βιολογικός λειτουργεί παράνομα ?

7) Τα έσοδα από τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης επιτρέπεται να υπερβαίνουν το σύνολο των δαπανών του Βιολογικού όταν το πλεόνασμα που προκύπτει πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση έργων συντήρησης και επέκτασης του δικτύου και όχι να παίρνουμε τα χρήματα αυτά και να τα πηγαίνουμε για να καλύψουμε οικονομικές ατασθαλίες και άλλες μαύρες τρύπες του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου παράνομα ?

Όπως αντιλαμβάνονται από τα παραπάνω οι Δημότες των Καμένων Βούρλων το προηγούμενο οικονομικό σκάνδαλο που είχε προκύψει στον τ. Δήμο Καμένων Βούρλων θα φαντάζει σαν πταίσμα μπροστά σε αυτό που έρχεται από τη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου.

Αν η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου δεν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την νομιμοποίηση του Βιολογικού κανείς Δημότης των Καμένων Βούρλων δεν πρέπει να πάει να πληρώσει διότι ο Δήμος παράνομα εισπράττει χωρίς να γνωρίζουν οι δημότες σε ποιανού τσέπες πηγαίνουν τα χρήματά τους.

Στην περίπτωση που συνεχίσει η Εκτελεστική Επιτροπή να παρανομεί θεωρούμε εμείς οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ότι έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ομαδική προσφυγή στον συνήγορο του Πολίτη εναντίον της παράλογης και παράνομης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου.

Υ.Γ Η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου τι έχει κάνει για το θέμα αυτό ?







12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαι εκτός τόπου και χρόνου

Ανώνυμος είπε...

Prepi na dothoun apadisis edo ke tora stous dimotes gia tis ikonomikes atasthalies tis perestroika

Ανώνυμος είπε...

amesos to thema na pai ston isagelea

Ανώνυμος είπε...

ΔΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ...ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Ν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΞΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΘΨΕς ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ Ν ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΜΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Θα φας μια μήνυση για ‘προτροπή σε στάση’ που θα είναι όλη δικιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος από την Εκτελεστική Επιτροπή της περεστρόικα του ΠΑΣΟΚ για πόσα τετραγωνικά μέτρα πληρώνει τέλη ύδρευσης αποχέτευσης στο Δήμο Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου το Ξενοδοχείο Γαλλήνη ;

Υπάγετε σε διαφορετικό ειδικό καθεστώς τελών το Ξενοδοχείο Γαλλήνη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα 60 Ξενοδοχεία των Καμένων Βούρλων ;

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο των Ξενοδόχων τι έχουν κάνει για το θέμα αυτό ;

Ανώνυμος είπε...

Αντί να υβρίζουν και να απειλούν τους Δημότες των Καμένων Βούρλων που αυτό δείχνει και την ενοχή τους , ας δούνε που θα γλιτώσουν τα βραχιολάκια.

Αν δε έχουν απαντήσεις και επιχειρήματα ας απαντήσουν επί της ουσίας των ερωτημάτων που έχουν θέσει οι Δημότες των Καμένων Βούρλων

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάνε οι Δημότες των Καμένων Βούρλων τι κάνει η αντιπολίτευση , μην περιμένετε να κάνει απολύτως τίποτα , γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι διδάξαντες την παρανομία αυτή.

Απλά συμπολίτευση και αντιπολίτευση ταυτίζονται σε αυτό το θέμα στην παρανομία.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αντί για το συνήγορο του πολίτη πρέπει να γίνει μαζική προσφυγή από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων στην τακτική δικαιοσύνη για να υποστούν οι υπεύθυνοι αυτοί και τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ οι κύριοι αυτοί πάνε από παρανομία σε παρανομία δεν κάνουν και τίποτα νόμιμο.

Πως χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης των Καμένων Βούρλων που προέβλεπε η μελέτη οι κύριοι αυτοί εισπράττουν ενώ ο νόμος το απαγορεύει ρυτά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πως θα κάνουμε την καταγγελία καθένας μόνος του θα προσφύγει στο συνήγορο του πολίτη για να κάνει την καταγγελία. Δεν πρέπει να την κάνουμε όλοι μαζί οι Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι την κάνει όπως θέλει ο καθένας την αναφορά είτε ομαδικά είτε ατομικά. Απλώς καταγγέλλει τις παρανομίες που γίνονται στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου και με ένα fax στο 2197292129 τα στέλνει στο Συνήγορο του Πολίτη γράφοντας τα σε ένα έντυπο αναφοράς.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού : 210 7289600

| Πώς υποβάλλεται η αναφορά
Με απλή αίτηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη, από την οποία προκύπτουν σαφώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου πολίτη. Η αίτηση υποβάλλεται:
• αυτοπροσώπως
• ταχυδρομικώς
• με τηλεομοιοτυπία (fax)

| Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αναφορά
• συνοπτική περιγραφή του προβλήματος
• ποια είναι η εμπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία
• τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί
• το αποτέλεσμά τους
• κάθε αποδεικτικό στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη διερεύνηση του θέματος

| Που υποβάλλεται η αναφορά
• στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες Χατζηγιάννη Μέξη 5, 115 28 Αθήνα (περιοχή Χίλτον), 8.30 π.μ-2μ.μ, 3ος όροφος
• με fax στον αριθμό 210 7292129


Δείτε το site : http://www.synigoros.gr/dimotis/