Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επίσημη σύνταξη του ΚΚΕ με το Δε χρωστάμε - δεν πληρώνουμε - δεν πουλάμε των αγανακτισμένων ;;;

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Καλά το είχαμε αντιληφθεί ότι η Λιάνα Κανέλλη δεν είναι δυνατόν να αυτοσχεδιάζει.


Γράφαμε προχθές : " Προπομπός σε υιοθέτηση αντίστοιχης θέσης του ΚΚΕ μπαίνει η βουλευτής του ΚΚΕ με την άποψη που εξέφρασε στο δελτίο των 8, προχθές το βράδυ", στην ανάρτηση του σχετικού βίντεο ( Κανέλλη: Να αρνηθούμε την πληρωμή του χρέους (βίντεο) )

Όπως δήλωσε και πάλι στο "Ράδιο 9" η βουλευτής του ΚΚΕ η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτε, αντιθέτως της χρωστάνε. "Εάν μας έδιναν ό,τι μας χρωστάνε, η Ελλάδα και ο λαός της θα ήταν πάμπλουτοι".

Έτσι μετά τον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίθετο στην αποπληρωμή μπάινει και το ΚΚΕ, τασσόμενο με την εκφρασθείσα θέση των αγανακτισμένων: "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"

Βέβαια απομένει να διαβάσουμε και την επίσημη κομματική θέση των οργάνων του κόμματος.

Γεγονός πάντως είναι πως οι εκφραστές πλέον της τρόικας είναι τα δύο δεξιά κόμματα και η παραφυάδα του ΠΑΣΟΚ με εκφραστές τους συγκυβερνήτες ΓΑΠ και Μπέννυ.

Και φυσικά απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ παίζουν το παιχνίδι των τοκογλύφων, που αν και έλαβαν ήδη πάνω από 350 δισεκατομμύρια σε πανωτόκια συνεχίζουν να εκβιάζουν αναίσχυντα απαιτώντας την προσυπογραφή από τις υποτακτικές κοινοβουλευτικές ομάδες του μεσοπρόθεσμου (μνημόνιου 2) που θα φέρει τον όλεφρο και την ανέχεια σε όλους (πλην διαπλεκομένων και λαμογιών) τους Έλληνες.
 
Από ..... activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: