Σάββατο 21 Μαΐου 2011

΄Αννα Διαμαντοπούλου "είμαστε κακομαθημένοι...."

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Στα ...χνάρια Πάγκαλου και της ...παγκαλιάδος "μαζί τα φάγαμε" η υπουργός Παιδείας κατά την ομιλία της στην κομματική εκδήλωση που έγινε το απόγευμα στο εργατικο κεντρο Λαμίας.
. "Μάθαμε να ζούμε με πολύ περισσότερα χρήματα από όσα διαθέταμε και τώρα καλούμαστε σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου για να σώσουμε την χώρα μας..." είπε η κ.Διαμαντοπούλου.
Πασοκικοί κύκλοι ανεφεραν οτι η προσέλευση των κομματικών μελών δεν ήταν η αναμενόμενη παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση προς μελη και στελέχη του ΠΑΣΟκ σε ολη τη Στερεά Ελλάδα με τηλεφωνήματα ακόμη και απ οτα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι επιδεικτικά γύρισαν την πλάτη στην κα Διαμαντοπούλου εκπαιδευτικοί και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που τις προηγούμενες ημέρες συζητούσαν για μια δυναμική παρουσία-διαμαρτυρία εξω απο το εργατικο κέντρο.
Η υπουργος Παιδείας στην τοποθέτηση της έκανε λόγο για κρίση αρχών και αξιών πρωτίστως και δευτερεύοντος κρίση πολιτική και ιδεολογική.
. "Ξεχάσαμε το παράδειγμα της προηγούμενης γενιάς που βγήκε από έναν πόλεμο και όμως άντεξε και ανέστησε την χώρα , το ιδιο καλείται να κανει και η σημερινή γενιά..." ειπε σε τόνο μελοδραματικό η κα Διαμαντοπούλου απευθυνόμενη στα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας αυτά που βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε Κ Φθιώτιδας.
Ομως καταγράφτηκε και μια ακόμη αναφορά που επιδέχεται αρκετές ερμηνείες.Η κα Διαμαντοπούλου σε ερωτήσεις εκπροσώπων των τοπικών μεσων ενημέρωσης για το Πανεπιστήμιο Στερεάς απάντησε ότι "θα γινουν ολα με παιδαγωγικά κριτήρια αλλα ειναι ακομη νωρις για να παρουμε αποφασεις,αυτα θα γίνουν τους επόμενους μήνες..."
Από .....  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: