Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ένοχος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης....

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


 Σοκ για τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας!
Καταδικάστηκε με12μήνες με 3ετή αναστολή


Μετά από την καταδικαστική απόφαση, του 6ου 5μελους εφετείου Θεσσαλονίκης τον λόγο τώρα έχει ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Θ.Σώκος που έχει διοριστεί από την κυβέρνηση.
Αν κάνει τα "στραβά μάτια" και δεν ζητήσει από το υπουργείο Εσωτερικών την αντικατάσταση του Π.Ψωμιάδη, τότε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας θα παραμένει στην θέση του περιμένοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου όπου θεωρείται βέβαιο ότι...
θα προσφύγει ο Π.Ψωμιάδης. Αν όχι τότε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας εκπίπτει από το αξίωμά του και την θέση του αναμένεται να πάρει αυτός που θα υποδείξει η παράταξη του Π.Ψωμιάδη. Πληροφορίες πριν από την δίκη πάντως θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την έκπτωσή του σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης!
Φανερά εκνευρισμένος και καταβεβλημένος αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αφού περίμενε η σημερινή απόφαση του Εφετείου να είναι υπέρ του.
Ο κ. Ψωμιάδης μετά τη λήξη της δίκης «φυγαδεύτηκε» σε άλλο όροφο του δικαστικού μεγάρου από αυτόν που γινόταν η δίκη, χωρίς να ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα ακόμη και με τους πιο στενούς του συνεργάτες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου για να του συμπαρασταθούν.
Πάντως ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας απέφυγε ακόμη και να φύγει από την κεντρική είσοδο του κτιρίου, από το οποίο αποχώρησε περίπου μισή ώρα μετά, από την πίσω πόρτα.



Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: