Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αναζητείται νονός. Καμ. Βούρλα ή Θερμοπύλες;

Αναρτήθηκε από..... energoipolioteskv.blogspot.com


Με την πρόταση της επιτροπής τουρισμού του δήμου Μώλου Αγ Κων/νου για συζήτηση στο Δ/Σ , άνοιξε και πάλι το θέμα της μετονομασίας του δήμου .

Ο πρώην δήμαρχος Καμ. Βούρλων Μάκης Αντωνίου ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του στον FM-1 . "Καμένα Βούρλα" είναι η μοναδική ονομασία  που εξυπηρετεί τον στόχο για άμεσα αναγνωρίσιμο και καθοριστικό για την ταυτότητα του δήμου τίτλο αλλά και τον ρόλο του στα τουριστικά δρώμενα.

Το Δ/Σ που είναι το μόνο αρμόδιο για το θέμα έχει ήδη αναθέσει σε επιτροπή να διερευνήσει όλες τις παραμέτρους και να συγκεντρώσει προτάσεις δήλωσε στον FM-1 ο δήμαρχος Ευάγγελος Τετριμίδας .

Παράλληλα επανέλαβε την προσωπική του άποψη για ονομασία που να παραπέμπει στην ιστορία της περιοχής όπως είναι οι Θερμοπύλες με μοναδική επιφύλαξη αυτήν των διοικητικών ορίων με τον δήμο Λαμιέων αφού οι Θερμοπύλες ανήκουν στην Λαμία..

Μάκης Αντωνίου:{play}/diloseis/antoniouonomasia.mp3{/play]
Βαγγ. Τετριμίδας:{play}/diloseis/tetrimidonomasia.mp3{/play]

Από .....lamiafm1

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να ρωτηθεί από τον σταθμό lamiafm1 για να ακούσουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων πια είναι η άποψη και των Αντιδημάρχων του κ. Μακρυνίτσα και κ. Φακίρη και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Καμένων Βούρλων κ. Τσάρα πάνω στο θέμα της αλλαγής του ονόματος του Δήμου.
Πρέπει όλοι να τοποθετηθούν δημόσια και να πάρουν τις ευθύνες τους.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε μου και οι τρείς αυτοί που ανέφερες δεν έχουν δική τους γνώμη και άποψη . Αναπαράγουν και κάνουνε ότι τους πούνε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου θα πρέπει να τοποθετηθούν όλοι οι δημοτικοί των Καμένων Βούρλων (κ. Αναστασίου, κ. Παπαναγιώτου, κ.Κουτσούμπας Χ. και οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητος).

Oχι μόνο ο Μακρυνίτσας και ο Φακίρης που είναι δέσμιοι και άβουλα όντα του κ. Τετριμίδα και δεν έχουν δικιά τους γνώμη επειδή τους έχει κάνει Αντιδημάρχους