Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Το Παλλαικό Μέτωπο στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σχηματίστηκε από κινήματα,συλλογικότητες και πολίτες.Συνεχίζεται η διαδικασία υπογραφών.Την Τετάρτη εκλέγεται Εκτελεστική Γραμματεία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  30/4/2011

Η δημιουργία ενός Παλλαικού Μετώπου με συγκεκριμένους σκοπούς και τρόπους λειτουργίας οι οποίοι αποτυπώνονται στο καταστατικό του είναι -επιτέλους-πραγματικό γεγονός στην Ελλάδα!

Η προσπάθεια η οποία ξεκίνησε στίς 26 Φεβρουαρίου σε κοινή Συνέλευση με την πολιτική συμφωνία πάνω στα 5 σημεία ,τα οποία και υπήρξαν ο κοινός πολιτικός τόπος και στόχος ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία έκτοτε σαν κοινή Συνέλευση στην "Αυλαία" ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα με την υπογραφή του καταστατικού λειτουργίας του Παλλαικού Μετώπου απο κινήματα ,φορείς ,πρωτοβουλίες και πολίτες.

Πρόκειται για ένα ανοκτό,συλλογικά συγκροτημένο Μέτωπο που ενώνει τα διάσπαρτα σε όλη τη χώρα κινήματα ,πρωτοβουλίες,φορείς και πολίτες που πλέον ενεργοποιούνται δυναμικά και ισότιμα  με ξεκάθαρο στόχο την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και οικοδόμηση νέων όρων πολιτικής.οικονομικής και κοινωνικής ζωής στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι οι λειτουργίες του Παλλαικού Μετώπου αποκλείουν την εμφάνιση αρχηγικών και ηγετικών φαινομένων και κάθε είδουςκαπελώματα

Το καταστατικό λειτουργίας του Παλλαικού Μετώπου Κινημάτων,Πρωτοβουλιών και Πολιτών κατατέθηκε σε Συμβολαιογράφο της Αθήνας και η υπογραφή του απο κινήματα,πρωτοβουλίες φορείς και πολίτες συνεχίζεται.

Την προσεχή Τετάρτη 4 Μαίου θα εκλεγεί σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας η πρώτη Εκτελεστική Γραμματεία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

-6932260506
-6982009611
 
Δημοσιεύεται το καταστατικό λειτουργίας του Παλλαικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: