Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Οι "παπατζήδες" της Βουλής έστειλαν τον Άκη και τα υποβρύχια σε .... διερεύνηση

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

 Με κραυγές και πολεμικές αντιπαραθέσεις με τις οποίες προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο το κομματικό σκηνικό που έχει προ πολλού καταρρεύσει (σύμφωνα και με τις κατ' ανάθεση δημοσκοπήσεις) εκμεταλλευόμενοι (όλοι) την παραπομπή σε εξεταστική του ζητήματος των υποβρυχίων και του τότε υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος προέβη σε σχόλιο για την αντιπαράθεση γύρω από το σκάνδαλο των υποβρυχίων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Καρατζαφέρης παριστάνουν τις "αθώες περιστερές".
Την ώρα που ο λαός πληρώνει χρυσάφι για υποβρύχια που γέρνουν, δισεκατομμύρια ευρώ για να εκμεταλλευτούν και να συρρικνώσουν την ναυπηγική βιομηχανία ξένοι και Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, οι συνένοχοι γι' αυτή την κατάσταση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Καρατζαφέρης παριστάνουν τις αθώες περιστερές και τους κυνηγούς μιζών! 
Ο λαός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, δεν μπορεί να γλιτώσει τις μίζες και τον προσωπικό χρηματισμό όσο τα κόμματα της πλουτοκρατίας θα καθορίζουν την τύχη του.
Από την άλλη ο Μεϊμαράκης ανέλαβε εργολαβικά - εν ονόματι της ΝΔ - να "καθαρίσει" τον ακροδεξιό πόλο της το ΛΑΟΣ χτυπώντας με αναφορές για τον ύποπτο ρόλο του Προέδρου του κ. Καρατζαφέρη.
Από ....... activistis

Δεν υπάρχουν σχόλια: