Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στα κρατητήρια η 44χρονη με τους γιούς της,ως την Παρασκευή που θα απολογηθούν

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


 Ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκαν σήμερα η 44χρονη από το Ρεγγίνι μαζί με τους 2 γιους της 21 και 24 ετών μετά τη σύλληψή τους, για την υπόθεση διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Δούμας ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις 12.00΄, ώστε να ενημερωθεί για την δικογραφία, αφού πρόκειται για μια πολύ λεπτή και σοβαρή υπόθεση.
Εν τω μεταξύ ο Εισαγγελέας διέταξε την κράτηση και των 3 κατηγορουμένων μέχρι να απολογηθούν. Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον ποινικολόγο κ. Δούμα, είπε ότι δεν επιθυμεί επί του παρόντος να κάνει κάποια δήλωση και ότι θα μιλήσει αφού οι εντολείς του απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέως.

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφού πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας. Η 44χρονη επίτροπος στην εκκλησία, σύζυγος πρώην αστυνομικού, και ο ένας γιος έτοιμος να χειροτονηθεί ιερέας.
Αυτό που σόκαρε περισσότερο ήταν ότι έκρυβαν το φωτοτυπικό μηχάνημα και το χαρτί που εκτύπωναν τα πλαστά χαρτονομίσματα μέσα στην εκκλησία.

Από...... Lamia Report.gr 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι γνώριζαν στην οικογένεια και το Χωριό για την κοπή των πλαστών ευρώ ο μόνος που δεν γνώριζε ήταν ο Πατέρας…. Καλά μας δουλεύουν τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αφήνουν έξω τον ιθύνοντα νου και πιάνουν αυτούς που έκαναν τι λάντζα….. εεε σα δε ντρεπόμαστε…

Ανώνυμος είπε...

υποκριτικες που ειναι τα καθεστωτικες ειδησεις.ενταξει η κυρια ειναι παρανομη αλλα γιατι τοσο εκπληξη απο ολους οσους σωπαινουν στο μεγαλο φαγοποτι που εχει στηθει χρονια τωρα .ολοι γνωριζουμε τους παρατρεχαμενους που πλουτισαν ανεμιζοντας σημαιες και καλυπταν τ -αφεντικα-πολιτικους ,παραγοντες,στελεχοι,ολη αυτην την σαπιλα που με εχει κανει περιγελο στον κοσμο