Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κύριε Δήμαρχε Τετριμίδα γρηγορείτε πριν είναι αργά !!!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


Πινακίδα  του  Δήμου  πριν  την  επέμβαση   των  Δημοτών





Πινακίδα του Δήμου  μετά  την επέμβαση των Δημοτών








Πινακίδα του  Δήμου Καμένων Βούρλων  πριν τον  Καλλικράτη





Η ενέργεια αυτή όποιος και αν την έκανε , πηγαίνοντας και σβήνοντας από  την πινακίδα του Δημαρχείου το όνομα του Δήμου , δεν είναι ότι καλλίτερο .

Βέβαια σε αυτή την ενέργεια συνετέλεσε και ο καινούργιος Δήμαρχος κ. Τετριμίδας , που αμέσως από την πρώτη μέρα που ανέλαβε πήγε και ανάρτησε αυτή την πινακίδα στο Δημαρχείο , προκαλώντας την αγανάκτηση και το κοινό αίσθημα της πλειοψηφίας των Δημοτών των Καμένων Βούρλων.

Θα μπορούσε να αναρτήσει στο κτήριο την πινακίδα γράφοντας μόνο Δημαρχείο όπως συνέβη σε πολλούς Δήμους της Ελλάδος.

Κύριε Δήμαρχε οι δημότες των Καμένων Βούρλων σας έδωσαν αρκετό χρόνο πιστεύουμε για να υλοποιήσετε την προεκλογική σας δέσμευση για αλλαγή του ονόματος του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο χρόνος πλέον από δω και πέρα μετράει αρνητικά εις βάρος σας κ. Τετριμίδα όσο δεν φέρνεται το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αλλαγή του ονόματος του Δήμου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας , θα φέρει το θέμα προς συζήτηση για την αλλαγή του ονόματος του Δήμου, πριν έχουμε χειρότερες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους Δημότες των Καμένων Βούρλων που το έκαναν μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων.

Γιατί αν περίμεναν από τους Φακίρηδες , Μακρινήτσιδες και Παπαναγίωτιδες που έπρεπε αυτοί να το έχουν κάνει χαιρετίσματα στον πλάτανο.

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί είναι πολλοί λίγοι.

Είναι βολεψάκιδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ;...

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ σε αυτούς που το έκαναν και ένα μεγάλο αίσχος στο blog σας που λογοκρίνει τις αντίθετες απόψεις!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ) ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΗ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΩΛΙΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι θα τολμήσει το Εκτελεστικό και Σια να ξανακρεμάσει την ίδια πινακίδα τουλάχιστον μέχρι να έλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Βλέπετε υπάρχει και ο Ναύαρχος με τους πυρήνες της φωτιάς που έχουν άγριο το μάτι και είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

όπα ρε ναύαρχε φοβηθήκαμε κράτα λίγο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είχε δίκιο ο Ναύαρχος που έλεγε ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσει και δεύτερη επιχείρηση ΚΑΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

θα την αναμένουμε με ευλάβεια!! ΤΑΚΑΠΟ.