Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

426 “φαντάσματα” στο Υπ.Παιδείας!!!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Ανήκω στους διοριστέους εκπαιδευτικούς ΑΣΕΠ 2008.

Όπως πολλές φορές με έντονο το αίσθημα της αδικίας έχω φωνάξει σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και blogs το Υπ. Παιδείας δεν μας διόρισε τον Αύγουστο του 2010, μας “ξέχασε”, λες και ήμασταν αόρατα “φαντάσματα”, παίρνοντας στην θέση μας άλλους εκπαιδευτικούς από λίστα, δηλαδή εκτός ΑΣΕΠ!

Φυσικά και είχε τις οργανικές θέσεις και τις πιστώσεις για να μας διορίσει. Ως αποτέλεσμα του παραπάνω γεγονότος είναι να καθυστερήσει αδικαιολόγητα ο διορισμός μας.


Στην 01/03/2011 βρήκε κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικού κ. Ραγκούση και Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, θέτοντας τα κριτήρια και τις προτεραιότητες των διορισμών για το τρέχον έτος.

ΌΛΟΙ οι διοριστέοι με αποτελέσματα του 2009 είμαστε ακριβώς σε πρώτη θέση μετά τις παραγωγικές σχολές, τα σώματα ασφαλείας και τις μετατάξεις. Ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ξεκίνησαν οι διορισμοί στα Υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Διαφάνειας και πως άμεσα το Υπ.Εσωτερικών θα προχωρήσει στους διορισμούς των 550 περίπου διοριστέων των ΟΤΑ, χωρίς να αναφέρει κάτι για το Υπ.Παιδείας.

Οι τελευταίοι έχουν, όπως και εμείς ΦΕΚ διορισμού μέσα στο 2009! Πού είμαστε εμείς; Πάλι μας αντιμετωπίζουν ως αόρατα “φαντάσματα” και αγνοούν την ύπαρξή μας;

Βάσει των αρχών της ισότητας και ισονομίας των πολιτών, ζητάμε ίση μεταχείριση!

Απευθυνόμενοι στα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών επιθυμούμε να διοριστούμε μαζί με τους ΟΤΑ!

Άλλωστε όπως είναι γνωστό η γενικότερη οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, μπορεί να αποβεί μοιραία, εάν καθυστερήσει για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο διορισμός μας!!!

Πόσο ηθικό και δίκαιο είναι αυτό;

Πολύχρονου Γ.

Διοριστέοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΠ 2008




Δεν υπάρχουν σχόλια: