Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Άθλιο χτύπημα του Πρώτου Θέματος στο Νίκο Σηφουνάκη για να καλύψει τον Πάγκαλο: Πάρτι ελεφάντων στο king George!

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

 Την ώρα που ο Καμίνης έδινε ρεσιτάλ ρατσισμού αποκαλώντας τους χιλιάδες Ασιάτες ως “Αθηναίους”, θυμίζοντας τις μαύρες επισκέψεις του Χίτλερ στην Βοσνία όπου αποκαλούσε “άρειους” της μογγολικής καταγωγής τουρκόφωνους των SS, στο παρακείμενο πολυτελές King George έπεφτε το πρώτο γερό φέσι της χρονιάς.
Γιατί καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα; Γιατί το ξενοδοχείο έκοψε κανονικά το παραστατικό στον κύριο Πάγκαλο, όπου μαζί με το voucher της προκράτησης στοιχειοθετεί κάθε είσοδο πελάτη στο ξενοδοχείο. Η εφορία ως γνωστόν δεν αναγνωρίζει το “Τσάμπα”, συνεπώς η παραμονή της οικογένειας των δεινοσαύρων είχε τιμολογηθεί έστω και ως “αυτοπαράδοση”.
Το Πρώτο Θέμα, με άθλιο τρόπο εμπλέκει τον Νίκο Σηφουνάκη αλλά και τον επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη για να καλύψει το “φέσι” που τους φόρεσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σε αντίθετη περίπτωση, βάσει της κείμενης αυστηρότατης νομοθεσίας, τόσο η οικογένεια Παγκάλου όσο και ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου θα έπρεπε να είχαν οδηγηθεί στο αυτόφορο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτελεσματικό ΣΔΟΕ του Καπελέρη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα της σκευωρίας εις βάρος του Νίκου Σηφουνάκη και της οικογένειας του, από τους μισθοφόρους της γερμανοτραφούς φυλλάδας.
Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έπεσε ως φαλαινοκαρχαρίας στους ανυπεράσπιστους αστακούς, που εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν προκαλώντας τη μήνι των λοιπών παρευρισκομένων που την έβγαλαν με κατεψυγμένες γαρίδες και σουρίμι.
Δείτε και το ρεπορτάζ του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” για το θέμα: Να φύγει τώρα η ξιπασμένη κυβέρνηση! Σε σουίτα του “King George Palace” με χορηγό τον μεγαλοξενοδόχο Δασκαλαντωνάκη γιόρτασε ο Πάγκαλος το νέο έτος!
Ο Μαζί τα Φάγαμε ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά είχε χορηγό και παρέα το ζεύγος Σηφουνάκη.
Την αποκάλυψη κάνει ο Φρίξος Δρακοντίδης στο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» που κυκλοφορεί.
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η σύζυγός του, Χριστίνα Χριστοφιλοπούλου, επέλεξαν το ξενοδοχείο «King George Palace” για  να γιορτάσουν την είσοδο του Μνημονιακού 2011.
Μόνο η σουίτα τους η οποία διαθέτει πισίνα στη ταράτσα κόστιζε 5.400 ευρώ. Το ζεύγος Πάγκαλου και τα δυο τους παιδιά  δείπνησαν στο πολυτελές  ρεστοράν «Tudor» του ξενοδοχείου, για να δειπνήσουν με 380 ευρώ το άτομο. Αστακοί, σαμπάνιες, γαρίδες, χαβιάρι κλπ ήταν μέσα στα εδέσματα του μενού.
Το επόμενο πρωί, απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό. Για όλα αυτά –κοντά στις 8000 ευρώ-για ένα βράδι, δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή. Ήταν χορηγία του μεγαλοξενοδόχου Δασκαλαντωνάκη  στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Μνημονίου, τον μαζί τα φάγαμε.
Σημείωση> Ο Δασκαλαντωνάκης, οφείλει 1,6 εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ!

Από ..... olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: