Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Hill & Knowlton: Η εταιρεία που προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, έριξε πρόσφατα μεγάλα ποσά στην περιοχή. Που πήγαν;

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

(τσάμπα υποστηρικτής του ψεύδους, δεν υπάρχει. Τα Ερζερούμ χρυσοπληρώνονται)


Η Hill & Knowlton, είναι πασίγνωστη εταιρεία “δημοσίων σχέσεων” με πολυδιάστατη δράση. Ο Johan Carlisle είχε αποκαλύψει μάλιστα συγκεκριμένα νούμερα που έπαιρνε ως αμοιβή για να καλύψει τις θηριωδίες της Τουρκίας, ώστε η τελευταία να συνεχίσει να απολαμβάνει τις κολοσσιαίες ενισχύσεις των ΗΠΑ. (Σχετικό άρθρο)

Ο απόστρατος πράκτορας της CIA Robert T. Crowley μάλιστα ομολόγησε την αγαστή συνεργασία της H&K με την “υπηρεσία”, αφού τα γραφεία της διεθνώς ήταν η τέλεια κάλυψη για την δράση της CIA, ιδιαίτερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Εκτός βέβαια από τους φιλάνθρωπους κεμαλοναζί, η εταιρεία ανέλαβε και...

την προστασία άλλων καθαρμάτων παγκοσμίως ώστε να κάνει την γενοκτονία αθώων πιο εύκολη υπόθεση. Καθ’ ομολογίαν τους, ένα από τα δυσκολότερα Projects που έφεραν εις πέρας ήταν η απόκρυψη του ναζιστικού παρελθόντος των Βοσνίων και των Κροατών, ώστε η σφαγή των Σέρβων να γίνει με “προοδευτική” διάθεση (θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο). Το κοσσυφοπέδιο μετά (πελάτες τους KAI οι σφαγείς νηπίων του UCK), ήταν παιχνιδάκι.

Τι δουλειά έχει η H&K με το …Ερζερούμ; Δείτε τώρα ένα φοβερό παρασκήνιο που δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες:

23/12 λοιπόν, ανακοινώνεται από την Τουρκική εταιρεία δημοσίων σχέσεων “Global Tanitim” ότι η Hill & Knowlton αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών της. H πρόεδρος της Global Tanitim, Ceyda Aydede, λεει με καμάρι ότι η εταιρεία της “ταιριάζει απόλυτα με το Ήθος και την Μεθοδολογία της H&K!!”. Έχει απόλυτο δίκιο.

Που την είχαμε δει την Global Tanitim; ....η συνέχεια στο Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: