Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Απόστολος Γκλέτσος άνοιξε παράπλευρο στα διόδια Πελασγίας

 Ένταση στα διόδια Πελασγίας, όταν ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με μηχανήματα του Δήμου άνοιξε έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν οι κάτοικοι της Πελασγίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.
Στην περιοχή όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.
Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι στόχος του είναι «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…» και μάλιστα όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Γιατί χτύπησε "κόκκινο" ο Γκλέτσος!!!
Ξέρετε γιατί ο Γκλέτσος χτυπάει κόκκινο με το σπάσιμο της μπάρας; Απλά γιατί οι πολίτες θέλουν κάποιον να μη λέει τίποτα αλλά να κάνει κάτι.
Οι άλλοι; Ορίστε; Τι κάνουν οι ντόπιοι αυτοδιοικητικοί για τα διόδια;
Ο Κοτρωνιάς το μελετάει το θέμα (για τρία χρόνια), η Τζένη δεν το σκέφτεται!
Ο Κλέαρχος είναι από την Βοιωτία, συνεπώς περιμένει να τον ενημερώσει ο Χειμάρας!
Ούτως ώστε να στηρίξει τις συμβάσεις παραχώρησης του Σουφλιά, που τις εκθειάζει κι ο Ρέππας!


με πληροφ. από ΑΠΕ, sterea.gr
φωτ. από pelasgia.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε με ακούς; Αυτός είναι παλληκάρι. Τον συνέλαβαν πριν απο λίγο. Δεν κολώνει. Όχι σαν κάτι χέστες....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ! Η ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ @@ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ) ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΤΣΕΠΗΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΚΛΕΦΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ? "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!" ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΩΟ ΣΤΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, "ΒΟΛΕΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ! ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!