Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τι ελέχθη στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας με τον επιχειρηματία των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων κ. Μήτση ?

Ανρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Το Σάββατο έγινε συνάντηση στο Ξενοδοχείο Γαλήνη του Δημάρχου κ. Τετριμίδα με τον επιχειρηματία κ. Μήτση .


Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν τα περισσότερα θέματα που αφορούν το Δήμο και την Ξενοδοχειακή επιχείρηση Α.Ε του κ. Μήτση.

Ο Δήμαρχος κ. Τεριμίδας έθεσε στον κ. Μήτση αρκετά θέματα . Όπως το θέμα σύνδεσης της πλαζ με το βιολογικό, τον καθαρισμό του πάρκου και την συντήρηση του, τις οικονομικές υποχρεώσεις της ξενοδοχειακής επιχείρησης προς το Δήμο, την παραχώρηση χώρου από τον ΕΟΤ για την ανέγερση σχολικής μονάδας, τον τρόπο αξιοποίησης των διατηρητέων Ξενοδοχείων Ράδιο , Θρόνιο και του παλαιού υδροθεραπευτηρίου « Ασκληπιός».

Λέγεται ότι ελέχθη από τον κ. Μήτση ότι συναινεί να δοθεί από τον ΕΟΤ στο Δήμο το παλαιό υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός και αφού ανακαινιστεί να χρησιμοποιηθεί για Δημαρχείο.

Βέβαια πρέπει να πούμε εδώ ότι η προηγούμενη Δημοτική αρχή είχε κάνει μελέτη για να γίνει το παλαιό υδροθεραπευτήριο Μουσείο Ιαματικού Τουρισμού.

Οι δε φορείς της Λουτροπόλεως έχουν κάνει πρόταση να γίνει Δημαρχείο το Ξενοδοχείο Ράδιον.

Καλό βέβαια θα ήταν άλλη φορά όταν γίνονται τέτοιες συναντήσεις να είναι ποιο οργανωμένες για να έχουν και κάποια αξία και ουσία. Σε αυτές τις συναντήσεις πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος των Καμένων Βούρλων , αν δεν θέλει να βγει αύριο εκτεθειμένος ο Δήμαρχος.

Πάντως τέτοιες συναντήσεις έστω και άτυπες δεν γίνονται Of the Record στις πονηρές εποχές που ζούμε.

Σε όλα αυτά πρέπει να λάβει υπ` όψιν η νέα Δημοτική Αρχή ότι το Ιδιωτικό Συμφωνητικό που έγινε το 1999 μεταξύ της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ και της Εκμισθώτριας Α.Ε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις του κ. Μήτση λήγει στις 30 Νοεμβρίου του 2015.

Οι Δημότες θα περιμένουν πάντως μια ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο κ. Τετριμίδα για την συνάντηση του αυτή με τον επιχειρηματία κ. Μήτση έστω και εκ των υστέρων.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι είναι πάλι αυτές .

Κάνουν προσωπικές μικροπολιτικές χωρίς να έχει πάρει καμιά απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο ;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας πόσα χρωστάει ο κ. Μήτσης στο Δήμο ;

Αν δε αυτά τα χρέη του κ. Μήτση προς το Δήμο έχουν βεβαιωθεί και έχουν σταλθεί στην εφορία ;

Ανώνυμος είπε...

Πως πάει και συζητάει μαζί του ο κ. Τετριμίδας αν έχει οικονομικές εκκρεμότητες ο κ. Μήτσης με το Δήμο ;

Ας πάει ο κ. Μήτσης στο Δημαρχείο ;

Ανώνυμος είπε...

Κανετε λαθος κυριοι...Εγινε μια ιδιωτικη συναντηση γνωριμιας...Και θελετε να ενημερωσει το δημοτικο συμβουλιο?Ελεος!Βρειτε πιο σοβαρα θεματα να ασχολειθειτε...υπαρχουν πολλα!

Ανώνυμος είπε...

Άραγε έχει διαφορετική οικονομική μεταχείριση ο κ. Μήτσης από τον Δήμαρχο κ. Τερτιμίδα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Δημότες που οφείλουν στο Δήμο.