Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Γιατί δεν έχει διανοιχτεί ο δρόμος δίπλα στο Γαλαξία εδώ και 16 χρόνια ;

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη στο Blog απο τον
Διευθυντή του Studio-1.gr κ. Ζαγγανά Νίκο




 Ήταν Tετάρτη πρωί παραμονή Θεοφανίων,ημέρα πλήρους νηστείας 
                                                
(ΟΥΤΕ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ'Μ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ)
και είχα πάει να ψωνίσω διάφορα νηστίσημα πράγματα για το σπίτι μου στό super market, πολυκαταστημα,discaound,mpakaliko(θα μάς δείξει η έρευνα τί είναι) Γαλαξία στην Αττική. 

Παρκάρισα το αυτοκίνητό μου παράλληλα στο ρέμα. Αφού έκανα τα ψώνια μου και βγήκα να πάω στο αυτοκίνητο είδα κάποιους που τσακωνόντουσαν μπροστά στο αυτοκίνητο μου. 
Πηγαίνοντας πιο κοντά ρώτησα να μάθω τι συμβαίνει . Μου είπανε ότι είχανε τρακάρει και ο ένας έριχνε το φταίξιμο στον άλλον. Κοιτάζοντας το αυτοκίνητο μου είδα ότι ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου μου είχεστραπατσαριστεί .
Ρώτησα τον έναν εκ τον δυο που τσακωνόντουσαν και μου είπε ότι ο άλλος με τον οποίο τσακωνόταν βούλιαξε τον προφυλακτήρα τού αυτοκινήτου μου με το αυτοκίνητό του διότι τον έσπρωξε αυτός και έπεσε επάνω μου. 
Προσπάθησα να βρω άκρη για το ποιος έφταιγε αλλά δυστυχώς δεν το κατόρθωσα καθότι ο ένας τα έριχνε στον άλλο και πάει λέγοντας καί κλέγοντάς. Δέν μέ πολυένοιαξε μιάς καί έχω μικτή ασφάλεια ΑΛΛΑ μού κέντρισε τό ενδιαφέρον σχετικά μέ  τόν χώρο καί άρχισα νά ψάχνω τό πολεοδομικό σχέδιο Καμένων Βούρλων καί δέςται τί βρήκα( κατά μήκος του ρέματος καί παράλληλα με το ρέμα
προβλέπεται διάνοιξη δρόμου από το Σχέδιο του 1994.
( βλ. το σχέδιο).

Μα καλά εδώ και 16 χρόνια υπάρχει αδιάνοικτος δρόμος μέσα στο κέντρο της Λουτροπόλεως που προβλέπεται από το Σχέδιο και με τον οποίο αδιάνοικτο δρόμο έβγαλε την άδεια του κτιρίου ο Γαλαξίας..
Όταν συγκεκριμένα σε αυτό το χώρο που συναντώνται για να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια χιλιάδες άνθρωποι και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τρακάρουν με τον άλλο επειδή υπάρχει αυτή η αναρχία στο κυκλοφοριακό που θυμίζει Ινδία ίσως και Πακιστάν. 

Ο χώρος δε αυτός του δρόμου χρησιμοποιείται από τον Γαλαξία για πάρκιν.

Εκτός των άλλων έχει καταστρέψει με τα φορτηγά που ανεφοδιάζουν τον Γαλαξία καθημερινά, το πεζοδρόμιο μπροστά στον εθνικό δρόμο, και δεν έχουν φιλοτιμηθεί να πουν οι διοικούντες ότι εδώ εμείς κάνουμε τι δουλεία μας παράνομα και έχουμε προκαλέσει ζημιά στο δρόμο και το πεζοδρόμιο που κινούνται οι πεζοί δεν πρέπει να αποκαταστήσουμε αυτή την ζημιά. 
Καρφί δεν τους καίγεται !!! 
Τι επέκταση σχεδίου περιμένουν οι δημότες να γίνει αφού όλες οι προηγούμενες ηγεσίες του Δήμου δεν έχουν κατορθώσει να διανοίξουν ακόμη ένα δρόμο 70 μέτρων που προβλέπεται από το Σχέδιο εδώ και 16 χρόνια παρακαλώ και δεν έχουν δε και καμιά υποχρέωση οικονομική έναντι του ιδιώτη .

Αντίθετα από τήν  πολυετή χρήση ο Ιδιώτης ανταποδοτικά έχει οικονομική υποχρέωση έναντι τού Δήμου καί κατ΄επέκταση τών Δημοτων νά προχωρήσει σέ άμεση αποκατάσταση τών ζημιών πού έχει προκαλέσει , νά προχωρήσει επίσης στήν διάνοιξη τού δρόμου ,επίσης στήν κατασκεύη πεζοδρομίων καί έν γένει στήν αποκατάσταση ικάθε παραβατικότητας σταματόντας νά προκαλει διαφορετικά θά είμαστε απεναντι από τό ΡΕΜΑ ! ! !

ΕΠΕΤΕΤΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.......

Γιά τό studio-1.gr

Ζαγγανας Νίκος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στο θέμα του Γαλαξία έπρεπε να έλθει ο κ. Ζαγγανάς για να υποδείξει ότι παράνομα είναι κλειστός ο δρόμος και χρησιμοποιείται από τα Γαλαξία για πάρκιν.


Τι κάνανε τόσα χρόνια όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή πρέπει να υποχρεώσει τον Γαλαξία να διανοίξει το δρόμο με τα πεζοδρόμια που προβλέπεται στο Σχέδιο και να αποκαταστήσει ότι βλάβες έχει προκαλέσει στο πεζοδρόμια επί της Γερασίμου Βασιλειάδη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που το έχει μονοπώλιο ο Γαλαξίας στα Καμένα Βούρλα δεν προσφέρει και κάτι για να εξυπηρετούνται οι Δημότες όπως είναι το πάρκιν.

Άσε που είναι και πανάκριβος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Gia afto o mpouxesas ixe kremasi stis ekloges to kartelaki tou Adoniou kai prokalouse tous psifoforous tou Dimou ekviazodas tous

Ανώνυμος είπε...

Prepi i nea dimotiki arxi na di an litourgoun nomima ayta ta katastimata tou Galajia mesa sto kedro tis Loutropoleos kai opos litourgoun dimiourgodas provlimata stin Poli

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα που έθεσε ο κ. Ζαγγανάς είναι πολύ σοβαρό και μπορεί σε καθένα μας να συμβεί παρόμοιο ατύχημα αύριο.

Για τον λόγο αυτό η Νέα Δημοτική Αρχή πρέπει να το δει σοβαρά και να πάρει τις αποφάσεις της για το τι σκοπεύει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Den ftei mono o Adoniou pou afise epi 4 xronia na litourgi asidota o Galaksias is varos ton dimoton. Efthinode ke oi proigoumenoi Dimarxoi pou tou edosan paranomi adia lirourgias mesa se katoikimeni perioxi.Gia afto i nea dimotiki arxi prepi ola na ta eksetasi apo eksarxis.

Ανώνυμος είπε...

Ego pistevo oti tipotden tha gini. Kai i kenourgia dimotiki arxi tha ta kani plakakia me to Galaksia. Ara mas xriazete mono enas Gletsos gia na vali taksi.

Ανώνυμος είπε...

Na elthi epigodos ke alo super market sta kamena giati o Galaksias exi gdari ton kosmo. ine pio akrivo apo ola ta ala super market