Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νέες βολές κατά Σταϊκούρα

Αναρτήθηκε από........energoipoliteskv.blogspot.com

από τον πρώην υφυπουργό Θανάση Γιαννόπουλο!

"πέρασε η εποχή Καλαντζή - Ευταξία"




"Δεν νομίζω να έχει παράπονο από εμένα ο Θανάσης Χειμάρας, τον βοήθησα οσο μπορούσα,αλλού πρέπει να δει τι εφταιξε στην απροσμενη για εμένα αποτυχία του να εκλεγεί περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος" δηλώνει μεσα απο το κε ντρικό δελτιο του FM-1 ο βουλευτης Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος απαντώντας και στις αιχμηρες δηλωσεις του κ.Χειμαρα το βραδυ της περασμένης Κυριακής περι υπονόμευσης του απο βουλευτες και κομματικα στελέχη της Ν.Δ.


Ο πρωην υφυπουργος είπε οτι εχει γινει δέκτης και κατηγοριων για την σταση του πατρος Σταϊκούρα στις δημοτικες εκλογες που διατυπωθηκαν τοσο απο τον δημαρχο Καμενων Βουρλων Μακη Αντωνίου οσο και απο τον υποψήφιο Δημαρχο Στυλίδας Δημήτρη Κατσικονούρη αναφορικα με παρεμβασεις του κ.Σταϊκούρα ειτε με την στηριξη αλλων υποψηφίων ,ειτε με παρεμβασεις του στην εκλογική διαδικασία η στην συγκρότηση ψηφοδελτίων!

"Γνωρίζω οτι το συγκεκριμμενο προσωπο δημιουργει πολλά προβλήματα στην περιοχη μας αλλα ας αντιληφθει οτι τα πραγματα τωρα εχσουν αλλαξει στη Ρηγίλλης και δεν περνανε πολιτικες του τύπου Ευταξιας κατα Καλαντζή της δεκαετιας του 60".τονισε ο κ.Γιαννόπουλος.


Από.....lamiafm1

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι γνωρίζουν στα Καμένα Βούρλα ότι ο κ. Γιαννόπουλος μαζί με τον κ. Σταυρογιάννη και τον κ. Κυρμανίδη στήριξαν για Περιφερειάρχη τον κ. Περγαντά.

Αυτά που λέει τώρα ο κ. Γιαννόπουλος είναι παραμύθια της Χαλιμάς , θέλοντας να χρυσώσει το χάπι στον κ. Χειμάρα.

Θα έρθουν όμως οι εκλογές και θα ψάχνει να βρει τον δικό του στην κάλπη.

Άλλωστε είναι κομμένος και από τη Ρηγίλλης με αυτά που λέει κατά διαστήματα για την Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ο Γιαννόπουλος δεν ξέρει τι του γίνεται .

Αυτός δεν ήταν που στήριξε με την παρουσία του το λαμόγιο τον κ. Αντωνίου στα Καμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο που έχασε πανηγυρικά από τον κ. Τετριμίδα.

Η δε εκλογή όπως δείχνουν τα αποτελέσματα κρίθηκε υπέρ του κ. Τετριμίδα στον Μώλο και όχι στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ανώνυμος είπε...

Τι περίμενε ο κ. Χειμάρας να βγεί, όταν συνεργάτες του όπως ο κ. Κυρμανίδης, κ. Σταυρογιάνης, κ. Γιαννόπουλος κ.α μοίραζαν ψηφοδέλτια του κ. Περγαντά.

Σημειωτέων ότι τον κ. Κυρμανίδη τον έκανε Αντινομάρχη ο κ. Χειμάρας. Να τον χαίρεστε κ. Χειμάρα.

Ανώνυμος είπε...

Στο άλλο το λαμόγιο τον κ. Αντωνίου που τον στήριζε όλη αυτή η παράξενη παρέα (Γιαννόπουλος, Κυρμανίδης, Σταυριγιάννης κ.α) τι ήθελε και πήγαινε ο κ. Χειμάρας αφού και αυτός στήριζε τον κ. Περγαντά.

Τώρα εισέπραξε τους καρπούς αυτών των ενεργειών του ο. κ. Χειμάρας…...

ας είχε μυαλό….

δεν του φταίει κανένας τώρα.