Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δεν θα πληρώνει διόδια ο Δήμαρχος Μώλου...

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Σε θέση μάχης Δήμος Μώλου και

Επιτροπές κατά των διοδίων!

Καλημέρα μέ νέα διόδια από αύριο Τρίτη το πρωί στην Αγία Τριάδα Μώλου.

Το Υπουργείο Υποδομων χωρίς να λάβει υπόψη του ότι δεν εχουν κατασκευαστεί παραδρομοι για την εξυπηρέτηση της τοπικης κυκλοφορίας , αλλα και όσων επιθυμούν να διεερχονται χωρις την καταβολη διοδίων , έδωσε την εγκριση του,αφου άφησε να περάσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές ,να λειτουργήσει και ο νέος αυτος Σταθμος διοδίων με τέλος 1,55 ευρω για τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Ο FM-1 με συνεχή ρεπορταζ ζήτησε την άποψη το΄σο της Δημοτικής Αρχής του Μώλου όσο και των κινη΄σεων πολιτών κατά των διοδίων.Ο κ.Βαγγέλης τετριμμίδας που προσφατα εκλέχτηκε δήμαρχος όλου του καλλικρατικού Δήμου Μώλου -Αγίου κωνταστίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 το Σαββατο το μεσημέρι ότι ειναι καθετα νατιθετος στη λειτουργία του συγκεκριμμένου Σταθμου αφου ουτε παραδρομος υπαρχει ουτε καρτες ελευθερης διελευσης των κατοίκων του Δήμου έχουν δοθει.

Αν και ο ίδιος ειναι πιθανον να απουσιαζει την Τρίτη το πρωι σε ενημερωτικη ημερίδα,παρόλα αυτά στηριζει την κινητοποίηση των πολιτών που αντιτίθενται στη λειτουργία διοδίων.Μάλιστα σε σχετική ε΄ρωτηση του Σταθμού μας απάντησε ότι και ο ίδιος δεν θα πληρώνει διόδια οσο δεν πληρούνται οι υποχρεώσεις του Υπουργείου και της εταιριας!

Οι συντονιστικές επιτροπές κατά των διοδίων προετοιμάζουν τις αντιδράσεις τους με αρχική την κατάληψη του σταθμού διοδίων Αγ. Τριάδας την Τρίτη ( 3 το μεσημέρι) ώστε να μην λειτουργήσει ουσιαστικά .

Σ’ αυτή την κινητοποίηση έχουν δηλώσει συμπαράσταση συντονιστικές επιτροπές και από άλλες περιοχές ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένη στον Μώλο η συνεδρίαση του πανελληνίου συντονιστικού της κίνησης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην ΑΓ. Τριάδα κοινοποίησε από την περασμένη Παρασκευή την λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού και τις τιμές που θα πληρώνουν ανά κατηγορία οχήματος οι διερχόμενοι.

Για να προλάβει μάλιστα τυχόν αντιδράσεις φροντίζει στην ίδια ανακοίνωση να αναφέρει την σύμβαση που κυρώθηκε στην Βουλή και προβλέπει αυτή την λειτουργία .

Από.......lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: