Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς" για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , χαιρετίζει όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, ενισχύοντας τις αγωνιστικές δυνάμεις τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά.


Το Κ.Κ.Ε και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, από πολύ καιρό πριν, έχουν διατυπώσει την άποψη τους για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, που είναι σταθερή και αμετάβλητη, στηριγμένη σε πολιτικές εκτιμήσεις, θέσεις και αρχές επιβεβαιωμένες

Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να αλλοιώσει την πρόταση μας στον λαό για αποφασιστική καταδίκη των εκφραστών της πολιτικής της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, που είναι υπεύθυνοι για τα βάσανα του λαού.

Κανείς δεν μπορεί να παρερμηνεύσει την πρόταση μας να καταδικαστούν στην πράξη και την δεύτερη Κυριακή τα ψηφοδέλτια των Χειμάρα και Περγαντά. Να καταδικαστούν, χωρίς καμιά ταλάντευση, και οι δύο.


Οι εργαζόμενοι της Στερεάς, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, έχουν πλέον στραμμένα τα βλέμματα τους στην ανάπτυξη των αγώνων, που, καλύτερα συντονισμένοι και πιο μαζικοί, θα αποτρέψουν την συνέχιση των αντιλαϊκών πολιτικών, και δεν θα επιτρέψουν νέα αντεργατικά μέτρα Θα ανοίξουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, που χρειάζεται ο λαός και ο τόπος.


Την κρυστάλλινη και υπεύθυνη αυτή θέση την διατυπώσαμε και την διατυπώνουμε ανοιχτά και επιχειρηματολογημένα.


Καμία κακόβουλη φημολογία δεν μπορεί να την αναιρέσει.

Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: