Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Για κατευθυνόμενη ήττα μιλά ο Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Βαρύτατες αιχμές για τον κ.Σταϊκούρα,

ο δεύτερος μετά τον κ.Κατσικονούρη

 Απροσμενη για τον δημαρχο Καμενων Βούρλων Μάκη Αντωνίου ηταν η τελικη εξελιξη των αποτελεσμάτων της δεύτερης Κυριακής στο νεο Δημο Αγ.Κωνσταντίνου-Μώλου.
Ενω υπερειχε στον πρωτο γυρο ,τη δεύτερη Κυριακή το εκλογκο σώμα εκανε την ανατροπή και εδωσε το προβάδισμα στον αντιπαλο του δήμαρχο Μώλου Βαγγέλη Τεριμίδα.
Ο κ.Αντνιου ανεξαρτητα απο την ήττα του εσπευσε  αμέσως να συγχαρει τον  κ.Τεριμιδα.
 Μιλωντας στην ειδικη εκπομπη του FM-1 τονισε οτι  ειναι απολυτα σεβαστη η νίκη του αντιπαλου του ομως εκτιμα οτι ειναι  προιόν μιας αθεμιτης και ανηθικης πολεμικης που δέχτηκε απο τον κ.Σταϊκούρα υπαινοσσομενος οτι ο κ.Σταϊκουρας που στηριξε τον κ.Κωστα Παταρια να κατεβεί στις εκλογες και ηρθε τρίτος. Στη συνέχεια ειπε,κατηυθυνε τους ψηφοδόρους του κ.Παταργιά προς τον κ.Τετριμιδα έστω και αν  ο τελευταιος ειχε οχι απλως τη στηριξη αλλα το επισημο χρισμα του ΠΑΣΟΚ!
"Μια ήττα δεν με πτοεί,εγω θα μείνω και θα αγωνιστώ για τον τόπο μου αλλά  απαιτώ απο τον κ. Σταικούρα να είναι παρών σε όλα τα προβλήματα του Δήμου Μωλου- Αγίου Κωνσταντίνου όπως ήταν σε αυτή την προεκλογική περίοδο διαμορφώνοντας τα αποτελέσματα των εκλογών"  τονισε χαρακτηριστικά. 
Παρόμοια δηλωση κατά του κ.Σταϊκούρα .χωρις βέβαια να τον κατονομάσει, ειχε  προηγηθει και απο τον υποψήφιο Δημαρχο Στυλίδας Δημητρη Κατσικονούρη,στελεχος της Ν.Δ και προσωπικο φιλο του κ.Γιαννοπουλου,οτι ο  κ.Σταϊκούρας στηριξε στον πρωτο γύρο τον συνδυασμό του κ.Γκλέτσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: