Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Απογοήτευση ΠΑΣΟΚ, αρνήθηκε εκπρόσωπος της Ν.Ε.Φθιώτιδας να υπερασπιστεί τη συνέντευξη Παπανδρέου!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 με εκπροσώπους των Ν.Ε.Φθιώτιδας των πολιτικών κομμάτων αναφορικά με τη χτεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.


Συμμετείχαν ο εκπροσωπος της Νεας Δημκρατίας Στέλιος Κανέλλος,ο εκπροσωπος του ΚΚΕ Χάρης Μιχαλάκης και ο εκπροσωπος του ΛΑΟΣ Νίκος Τζιόπας .

Παρότι προσκληθηκε κατεπανάληψη εκπροσωπος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και παρα τη διαβεβαιωση οτι θα μετείχε πιθανόν ο γραμματέας, τελικα η θέση του ΠΑΣΟΚ έμεινε κενή με αποτελεσμα να δεχθει την εντονη κριτικη των κομματων της αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ και προσωπικα ο κ.Γιώργος Παπανδρέου χωρις εστω και ενα στελεχος της Ν.Ε.του κυβερνητικου κόμματος να παρει το λογο και να αρθρώσει λογο στηριξης του προέδρου του κομματος του!

Ως προς την ουσια της συζητησης ολοι οι εκπροσωποι κατετειναν στην εκτιμηση οτι η συνέντευξη αυτη "ηταν μια απολογητική ή θλιβερή ή φοβική παρουσία του πρωθυπουργου λιγο πριν τις αυτοδιοικητικες εκλογές" ενω εντονα και κατηγορηματικα χαρακτηρίστηκε η επιχειρηματολογία του κ.Παπανδρέου "ως εκβιαστικη ταχτικη που προκαλει τον δοκιμαζομενο ελληνικο λαο και επιχειρει χειραγώγηση του εκλογικου σώματος με ψεύτικα διλήμματα που προκαλούν τη νοημοσύνη αλλα και την πολιτικη ηθική του λαού..."

Από.......lamia fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: