Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων από χθες Ο Επιθεωρητής Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Διώτης για να ερευνήσει την υπόθεση διαφθοράς που αφορά την περίοδο του κ. Αντωνίου , κ. Κεφάλα και κ. Τσιτίνη.

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


                                                                Λαμιακός  Τύπος

Επιτέλους με ανακούφιση άκουσαν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ότι εγκαταστάθηκε στο Δήμο Καμένων Βούρλων ο Επιθεωρητής Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Διώτης , για να ερευνήσει τη διαφθορά που επικρατούσε και επικρατεί στο Δήμο τα τελευταία χρόνια, μήπως και μάθουν οι Δημότες που πηγαίνουν τα χρήματα τους.

Οι πληροφορίες του Blog είναι ότι ερευνάται η υπόθεση δύο κακουργηματικών πράξεων που προηγήθηκαν της περιόδου του κ. Αντωνίου και μιας τρίτης του ιδίου του κ. Αντωνίου για  τις οικονομικές ατασθαλίες που έχει επιφέρει επί των ημερών του στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ήδη ανασύρθηκε ο φάκελος της προανακριτικής εξέτασης που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό εις βάρος του κ. Αντωνίου για το φαγοπότι που έγινε με τις απ` ευθείας αναθέσεις σε εργολάβους ύψους 1.000.000 ευρώ.

Μάλλον όπως φαίνονται τα πράγματα ο κ. Αντωνίου αντί για υποψήφιος Δήμαρχος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τον Κορυδαλλό.

Αναμένομε εξελίξεις …….

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΩΤΗ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ . ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΩΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΜΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ . ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΗ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το κ. Διώτη δεν τον έφερε κανένας κ. Αντωνίου τον έφεραν οι σωρηδόν καταγγελίες τον δημοτών για τα χρήματα που τους κλέβει ο κ. Αντωνίου με την παρέα του μέσω του Δήμου.

Σιγά μην πήγε και μόνος του στον ανακριτή ο κ. Αντωνίου για να καταθέσει πόσα χρήματα έχει φάει απ` το δήμο μέσω των απ` ευθείας αναθέσεων που έκανε στους κολλητούς του (π.χ κ. Βαργιανίτη 400.000 ευρώ).

Τώρα καθένας θα πάει στον πάγκο του , όλα αυτά τα ξεδιαλύνει ο κ. Διώτης προς όφελος των Δημοτών και εις βάρος φυσικά του κ. Αντωνίου.

Ας προετοιμάζεται τώρα ο κ. Αντωνίου για τον Κορυδαλλό και από διαφάνεια δικιά του την έζησαν οι δημότες των Καμένων Βούρλων επί 4 χρόνια στο πετσί τους.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 1.08

Δηλαδή θες να μας πεις οτι ο Τσιτίνης και ο Κεφάλας ήταν οι άγιοι.
Μα φυσικά ούτε δραχμή ούτε ευρώ βαλαν στην τσέπη τους... Και ειδικά από τα λεφτα της υδρευσης!!! ΠΟΤΕ...

Αν θες να το πάμε και παραπέρα, ούτε ο Παταργιας έφαγε (τώρα πως χρέωσε το δήμο του 2,5 εκατ. δεν ξέρω...), αλλά ούτε και ο Τετριμίδας (που του έφτιαξαν διόδια έξω από την πόρτα του σπιτιού του και δεν έβγαλε ΑΝΑΣΑ!)

Αλλά προσπαθείτε να φθείρετε τον κύριο Αντωνίου που όχι μόνο δεν έφαγε, αλλά έβαλε λεφτα και από την τσέπη του. Και μιλάμε για πολλά λεφτα! Γιατί είναι ο μόνος που έχει κάποια οικονομική επιφάνεια από τους νυν αλλά και πρωην αντιπάλους του!

Ούτε περιμένει να παρει την σύνταξη του αλλά ούτε ξεροσταλιάζει σαν το σκυλι για να του δανείσουν οι φίλοι του να κατέβει στις εκλογες και να τους τα επιστρέψει ανταποδοτικά μετά τις εκλογες... Καταλαβαίνετε νομίζω..

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

Το πόσα έχει φάει ο κ. Αντωνίου αυτά τα 4 χρόνια από το Δήμο Καμένων Βούρλων το ξέρουν πολύ καλά οι Δημότες και οι εργολάβοι δημοσίων έργων.

Παίρνει τις εισπράξεις από το Δήμο Καμένων Βούρλων ο κ. Αντωνίου για να πληρώνει τις δόσεις των Θαλασσοδανείων που έχει πάρει από την τράπεζα Πειραιώς 3.000.000 ευρώ περίπου.

Δυστυχώς η αποχώρηση του κ. Αντωνίου από τη Δημαρχεία θα φέρει και άλλες οδυνηρές οικονομικές επιπτώσεις πολύ γρήγορα εις βάρος του (είναι για κλάματα ο άνθρωπος) αν δεν τον έχει προλάβει ήδη ο κ. Διώτης.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μα και βέβαια ο άνθρωπος τον ευχαρίστησε επειδή έχει τρόπους δεν είναι άξεστος σαν τον κ. Αντωνίου.

Τι περιμένατε να του έλεγε ετοιμαστείτε κ. Αντωνίου ήρθα να σας πάρω για τον Κορυδαλλό.

Δεν το ξέρετε ότι ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος.

Όσα για αυτά που ετοιμάζει να πει ο κ. Αντωνίου για τους προηγούμενους Δημάρχους κ. Τσιτίνη και κ. Κεφάλα έχουν παραγραφεί πλέον.

Ας κοιτάξει να δει τι θα κάνει με τις δικές του πομπές που είναι πρόσφατες και μπορεί να διωχθεί για κακουργηματικές πράξεις ο κ. Αντωνίου πλέον από τον κ. Διώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ;;;;; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΣ ΠΙΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ. Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!